Més de 160 persones participen en una jornada de GLOBALleida sobre orientació professional

Dedicada a mostrar els recursos i les eines per facilitar la feina dels orientadors

7a Jornada d’Orientació Professional  3 inteiror
photo_camera La trobada ha aplegat un gran nombre de professionals relacionats amb aquest àmbit

L’edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida, ha acollit aquest dijous la 7a Jornada d’Orientació Professional, en la que s’ha explicat qui i com es formen als orientadors i amb quins recursos poden comptar per desenvolupar la seva feina. La sessió ha comptat amb una assistència de 161 professionals relacionats amb aquest àmbit.

Amb el títol Estàs al dia? Renovar-se per Orientar, la jornada ha estat organitzada per GLOBALleida conjuntament amb institucions, entitats i organismes de caràcter públic i privat, de l’àmbit empresarial i laboral que també formen part del comitè organitzador.7a Jornada d’Orientació Professional  4 texte

Aquesta edició s’ha dedicat als recursos i les eines que poden facilitar la feina i millorar la professionalitat dels orientadors i orientadores, ja que "la transformació social i tecnològica és cada dia més accelerada i en la seva tasca diària han d’afrontar nous reptes socials i tecnològics, no obstant això, la tecnologia també dóna eines i recursos que poden facilitar la seva tasca orientadora si se saben incorporar al procés d’acompanyament", segons els organitzadors.

Aquesta jornada s’ha desenvolupat amb la conferència marc, a càrrec de Soledad Romero, Doctora en Ciències de l’Educació i professora d’Orientació Professional de la Universitat de Sevilla, ¿Estás disponible para ser autorreferente? El/la orientador/a como la herramienta esencial de orientación. La xerrada ha anat seguida de diferents tallers simultanis fent-los rotatius, de manera que tots els assistents han pogut participar fins a un màxim de tres tallers diferents en els quals se’ls hi ha ofert recursos i eines per incorporar  a la seva tasca diària.

Comentaris