Les persones amb discapacitats de l'Associació Alba reivindiquen més suport amb un LipbubLes persones amb discapacitats i els professionals de l'Associació Alba de Tàrrega va presentar el passat divendres el Lipdub que han elaborat com a mostra de rebuig a les retallades de l'ajut social anunciades pel Govern.

Els usuaris i professionals de l'Associació Alba de Tàrrega van pensar que un Lipdub seria una bona forma de mostrar a la societat la seva preocupació per les conseqüències que poden provocar les retallades dels ajuts anunciades pel Govern. Una iniciativa que les persones amb discapacitats del Centre Ocupacional de l'Associació Alba van projectar, amb l'ajut i participació del personal i usuaris de les residències l'Escola Alba, l'Espígol de Cervera i Salut Mental.

La cançó triada va ser la del grup manresà Sherpah que porta per nom Geranis, una peça a ritme de rumba que repeteix la tonada escolta la veu, escolta la veu..., força adient per l'objectiu del projecte. Els impulsors del Lipdub tenen la voluntat de què serveixi per fer escoltar les seves reivindicacions, al mateix temps que també volen aconseguir visibilitat per la tasca que du a terme l'entitat, envers les persones amb discapacitats, per tal d'aconseguir la integració en el seu entorn.

L'acte de presentació del Lipdub va tenir lloc el passat divendres a les instal·lacions del Restaurant Gat del Rosal, que gestionen els usuaris de l'entitat, i va comptar amb la presència del grup Sherpah, autor de la cançó que acompanya les imatges.  

Comentaris