Els Fotògrafs Professionals de Lleida presenten la nova imatge de l'entitat

La voluntat de l'associació es incorporar a l'entitat noves generacions de professionals dels sectors de la imatge i l'art.

Els professionals que van assistir a la presentació de la nova imatge de l'Associació de Fotògrafs.
photo_camera Els professionals que van assistir a la presentació de la nova imatge de l'Associació de Fotògrafs.

L’Associació de Fotògrafs Professionals de les Comarques de Lleida va presentar aquest dimecres la nova imatge de l’entitat, que a partir d’ara passarà a denominar-se Associació de Professionals d’Arts Visuals de Lleida.

El president de l’entitat, Jaume Solé, va afirmar en el decurs de la presentació que iniciem aquesta nova etapa amb molta il·lusió i ganes  d’incorporar a la nostra Associació a les noves generacions sorgides d’aquesta situació canviant. En relació a la nova imatge presentada avui es pretén sumar esforços i  que, d’aquesta manera,  entre tots puguem continuar avançant, afirma Solé.

L’entitat, fundada el 1977, ha estat formada fins ara exclusivament per fotògrafs professionals de la demarcació de Lleida, la Franja de Ponent i Barcelona. Però atesa la constant evolució del sector i a la crisi s’ha fet un pas endavant per endegar una nova singladura que permetés adaptar-se als fotògrafs professionals i, al mateix temps, donar cabuda a totes aquelles activitats relacionades amb el món de l’audiovisual i la multimèdia i que això  signifiqui un revulsiu per a l’ Associació.

L’Associació de Professionals d’Arts Visuals de Lleida pertany a la Federació catalana GRUP FOTOCAT i agrupa una cinquantena de professionals. Entre els seus objectius principals destaca la dignificació i promoció del sector audiovisual i, en aquest sentit, l’entitat va endegar una campanya ara fa dos anys per incidir en la diferenciació de qualitat dels professionals associats dels qui no ho estan. 

Comentaris