Els Mossos d’Esquadra detenen tres homes per robatoris a l'Urgell, Noguera, Garrigues

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir entre els dies 10 i 12 de maig tres homes de nacionalitat romanesa i veïns de Vila-seca, Bellpuig i Algerri respectivament, com a presumptes autor de cinc robatoris amb força

Els Mossos d'Esquadra detenen tres homes per robatoris a l'Urgell, Noguera i Garrigues
photo_camera Els Mossos d'Esquadra detenen tres homes per robatoris a l'Urgell, Noguera i Garrigues

Els fets es remunten al passat 10 de maig, durant un dispositiu policial que s’havia muntat a Bellpuig per donar resposta a una ordre de detenció emesa pel Jutjat de Cervera. 

Al voltant de les 19 hores els agents van localitzar a l’individu que cercaven a l’interior d’un vehicle, ocupat per dues persones més, al carrer Valeri Serra de la població. En veure la presència policial, els tres ocupants del turisme van fugir corrents però els agents van aconseguir interceptar i detenir el veí de Bellpuig que buscaven.  A l’interior del vehicle es va localitzar un joier, dos missals, un martell amb restes de sang, un ganivet, tornavisos, llums frontals i una cadena gruixuda. Aquests objectes van permetre relacionar els ocupants del cotxe amb un robatori ocorregut unes hores abans en una casa d'Algerri i en un altre robatori amb força, comés la nit anterior en una granja de Belianes (Urgell), on van sacrificar i sostreure tres porcs.

En tots aquests robatoris, els lladres esbotzaven les portes o arrancaven les reixes estirant-les amb cordes lligades a un vehicle. Un cop dins, sostreien eines, electrodomèstics, objectes de decoració, parament de la llar, roba i menjar. 
Al domicili del detingut de Vila-seca els mossos van recuperar gran quantitat d’objectes que constaven com a sostrets en aquests robatoris i d’altres de dubtosa procedència. 

La investigació continua oberta, pendent de determinar la procedència de la resta d’objectes recuperats, per esbrinar si els detinguts podrien estar implicats en altres robatoris.  

Comentaris