En reconeixement a Carme Capell, puntal i companya del mestre Pepito Isanda

El passat dissabte va morir Carme Capell, companya del mestre Pepito Isanda, una parella que han representat l'activisme cultural i popular de Mollerussa. Carme i Pepito ha estat un sol nom vinculat amb la sardana, la cultura, i el món artístic de la capital del Pla d'Urgell.

Homenatge Pepito Isanda
photo_camera La parella en un dels molts actes en els que participaven.

Amb el traspàs de Carme Capell, Mollerussa per un del puntals del dinamisme cultural i popular, ja que ha estat la companya inseparable del mestre Pepito Isanda. La parella ha estat vinculada al llarg dels anys en una gran quantitat de projectes culturals sobre tot els relacionats amb la sardana, membres fundadors de l'Agrupació Sardanista mollerussenca i entusiastes de la cultura popular.

La Carme ha estat puntal imprescindible del mestre Isanda, sempre al seu costat, motiu pel qual ambdós noms  han estat vinculats i inseparables, com ho demostra la sardana que els va dedicar el compositor Tomàs Gil Membrado, amb la sardana que porta el seu nom. 

La parella han seguit tota l'activitat sardanista mentre la salut els hi ha permès, i per altra banda han estat grans entusiastes de tot el relacionat amb la cultura popular. Al setembre del 2010 l'Ajuntament de Mollerussa va nombrar "Fill Adoptiu" a Pepito Isanda, un dels molts reconeixements que va rebre la parella.

La Carme sempre estarà en el record dels mollerussencs.

Comentaris