Àlex Joier entrega el premi del concurs dels 100 dies de territoris.cat

Més d'un centenar de lectors del diari digital territoris.cat han participat en el concurs, amb motiu dels 100 primers dies de la publicació. Aquest dimarts el patrocinador del concurs Àlex Joier va lliurar el premi al guanyador Xavier Lorenzo.

Àlex Català lliura el rellotge Lotus al guanyador Vavier Lorenzo.
photo_camera Àlex Català lliura el rellotge Lotus al guanyador Vavier Lorenzo.

El diari territoris.cat va celebrar els 100 primers dies de la publicació digital, amb una promoció que ha tingut la voluntat d'agrair, d'una banda, la confiança dels anunciants i d'altra la fidelitat dels lectors. Aquesta ha estat la primera d'un seguit d'iniciatives que el diari continuarà portant a terme a partir del mes d'octubre amb noves promocions, en col·laboració amb els clients.

Aquest dimarts el patrocinador de la primera promoció Àlex Joier va entregar el rellotge Lotus Marc Màrquez, així com la gorra i la samarreta del Team Lotus a Xavier Lorenzo, encara que la guanyadora va ser la seva germana Maira Lorenzo, que l'hi va cedir com a obsequi.

Tot l'equip de Territoris, cat se sent satisfet per la resposta que el mitjà ha tingut en tan sols quatre mesos, arribant en aquest període a les 90.000 pàgines visitades, amb una mitjana de 30.000 visites i un temps d'estada en el diari de 12 minuts.

Tot i així la plataforma continua treballant per millorar els continguts, intentant arribar a tots els municipis de la comarca. Per altra banda, aquest mes està previst que entri en funcionament la secció de TerritorisTV, que sens dubte serà una nova eina de divulgació del dinamisme de la comarca 

Comentaris