El Centre de Distribució d'Aliments del Pla d'Urgell havia de començar el servei al juny

Els portaveus d'ERC a l'Ajuntament de Mollerussa Engelbert Montalà i els alcaldes de Bellvís Joan Talarn i de Torregrossa Josep M. Puig demanaran explicacions en els respectius plens dels ens locals

El portaveus d'ERC al Consell Comarcal del Pla d'Urgell i l'Ajuntament de Mollerussa
photo_camera El portaveus d'ERC al Consell Comarcal del Pla d'Urgell i l'Ajuntament de Mollerussa

Els representants d'ERC a l'Ajuntament de Mollerussa i el Consell Comarcal del Pla d'Urgell volen rebre explicacions per part dels equips de govern d'aquestes dues institucions, en mans de CDC, pel retard en la posta en funcionament del servei de distribució d'aliments fresc a les famílies necessitades de la comarca. 

Segons el portaveu republicà a Mollerussa, Engelbert Montalà, quan es va posar en marxa el nou Centre de Distribució d'Aliments el passat desembre se'ns va vendre  que una de les millores era la distribució d'aliment fresc i aquest servei s'ha anat posposant per diferents problemàtiques que encara no se sap a què es deuen. Montalà va apuntar a un possible problema elèctric en la xarxa elèctrica de la instal·lació.

Montalà va lamentar que 1.750 persones del Pla d'Urgell que són usuàries del Centre de Distribució d'Aliments no puguin disposar d'aliments frescos, verdures, carn o peix, des que es va inaugurar el nou equipament el passat mes de desembre. El portaveu d'ERC va alertar que l'emergència social  d'aquestes xifres fa que sigui necessari estar al damunt de les persones necessitades.

Comentaris