Jornada de formació organitzada pel Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran i Dale Carnegie

Els fons que es recullin de la jornada es destinaran a combatre la sequera que afecta la regió etíop del Tigrai i en concret la població de Wukro, en la que treballa el missioner basc Ángel Olaran.

Angel Olaran Portada Interior
photo_camera El missioner basc Ángel Olaran

El Centre d'Iniciatives Solidàries Àngel Olaran i el centre de formació per a directius Dale Carnegie Lleida, han impulsat una iniciativa pionera i única a la demarcació, combinar formació i solidaritat, sota el lema Una tarda de solidaritat i tota una vida de lideratge. Aquest divendres 27 de novembre, el Palau de Congressos de la Llotja, reunirà a professionals de diferents sectors en una jornada de cinc hores, oberta al públic, en el decurs de les que es parlarà de com projectar el carisma, desenvolupar el lideratge personal, descobrir les claus per rellançar la carrera professional.

La recaptació de la jornada es destinarà a programes per eradicar la sequera en la regió etíop del Tigrai, i especialment en la població de Wukro, en la que treballa el missioner basc Ángel Olaran. El corrent oceànic càlid del Niño que es desenvolupa entre Indonèsia i Perú ha ocasionat que la sequera s’agreugi i hagi fet saltar les alarmes a Etiòpia. Una situació que el pare Olaran qualifica de catastròfica i la sequera pitjor que la que es va viure en la dècada dels 80.

12239566_418689781589015_6756807088736779671_n

En el programa de la jornada hi participaran:

Miquel Pujol, Enginyer d’obres públiques en especialitat d’enginyeria civil. Desenvolupa la seva vida professional a l’empresa familiar Grup Prefabricats Pujol, de Mollerussa.Membre del Patronat de la Fundació Privada Centre d’Iniciatives Solidàries Àngel Olaran i fill d’Àngel Pujol i Gorné, fundador i ànima del Centre d’Iniciatives, que es va crear el 2009.

Jaime Lladó, Consultor expert en recursos humans, soci i director general de Dale Carnegie Espanya – Acrecentia. Posseeix una àmplia experiència com a career management consultant, com a headhunter i com a desenvolupador d’equips directius. 

Antoni Reig, Enginyer Tècnic Agrícola en especialitat Explotacions Agropecuàries.Des del 2005 és el Director de l’Institut Mollerussa, que ha sofert una increment d’alumnes de formació reglada de 70 a 600.Des de 1992, és també Professor d’Ensenyament Secundari, especialitat: Processos de Producció Agropecuària.És alcalde de l’ajuntament de Baronia de Rialb. Patró de la Fundació Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran en el que aporta tot el seu coneixement agrari pel desenvolupament de projectes de regadiu i reforestació que es duen a terme a Wukro, Etiòpia.

Marc Guillén, Enginyer de professió actualment co-dirigeix ​​la delegació de la Franquícia Americana Dale Carnegie per a les zones de Lleida, Aragó i Llevant.De caràcter emprenedor, ha sabut utilitzar les eines de superació personal Dale Carnegie per a l’èxit en els negocis en els que està col·laborant.

María José Martínez, Agent de la propietat immobiliària des de 1997. El 2011 va obtenir el registre i la titulació d’agent immobiliari de la Generalitat de Catalunya. Exerceix la seva activitat a Assessors Comes & Martinez. 
-Trainer certificat a Dale Carnegie de comunicació eficaç i relacions humanes (DCC), i de presentacions d’alt impacte (PAI).

Francesc Bonet, director de desenvolupament de Dale Carnegie Espanya – Acrecentia. Màster en enginyeria geològica per les universitats de Barcelona i Politècnica de Catalunya. La major part de la seva carrera professional l’ha desenvolupa en el sector de enginyeria civil, en la gestió de projectes de construcció i manteniment de grans infraestructures, tant en l’àmbit nacional com internacional.

Xavier Santiagosa, llicenciat en ciències empresarials i MBA per ESADE al1990, comença el seu camí professional en el món de la publicitat, en les agències Tiempo / BBDO i Tandem DDB Needham, per després donar el salt a anunciant. La majoria de la seva carrera professional es desenvolupa a la multinacional Sara Lee, a Douwe Egberts Marcilla primer i a Sara Lee Bakery Bimbo després, on va exercir el càrrec de cap de desenvolupament comercial, en vendes, i de director de màrqueting de la divisió de pastisseria.

Més informació i inscripcions a: http://www.mgmm.es/uniclleida/

Més informació sobre comentaris Ángel Olaran: http://isolidaries.org/

Horari de la jornada:

  • 15:00 a 15:30

   Acreditacions

  • 15:30 a 16:00

   Benvinguda a càrrec del Sr. Marc Guillen, Sr. Miquel Pujol i Autoritats.

  • 16:00 a 16:30

   Conferència inaugural: “Projecta el teu carisma”, a càrrec de Sr. Marc Guillén

  • 16:30 a 17:00

   Ponència: “Iniciatives solidàries de futur”, a càrrec de Sr. Antonio Reig

  • 17:00 a 17:30

   Exercici: “Com desenvolupar el teu Lideratge personal”, a càrrec de Sr. Xavier Santigosa

  • 17:30 a 18:00

   Coffee Break

  • 18:00 a 18:30

   Experiència d’èxit: “Les claus per a rellançar la teva carrera professional”, a càrrec de Sr. Francesc Bonet

  • 18:30 a 19:00

   Role playing: “ L’excel·lència en les relacions humanes solidàries”, a càrrec de Sr. Jaime Lladó

  • 19:00 a 19:30

   Taller: “L’art de practicar networking per a ser el núm. 1”, a càrrec de María José Martínez.

 • 19:30 a 20:00

  Cloenda i comiat, a càrrec de Sr. Miquel Pujol.

 

  

Comentaris