02.07.2022 |
Territoris.cat

Nufri ret homenatge als treballadors amb més de 25 anys d'antiguitat a l'empresa

Francesc Argilés considera que el president Mas està fent les coses els millor que pot, però té parelles que no el deixen ballar, referint-se a ERC i Duran i Lleida.

El conseller Felip Puig presideix la festa dels treballadors de Nufri.
El conseller Felip Puig presideix la festa dels treballadors de Nufri.
Nufri ret homenatge als treballadors amb més de 25 anys d'antiguitat a l'empresa

El conseller d'Empresa i Ocupació. Felip Puig, ha presidit aquest diumenge, l'acte d'homenatge de la companyia Nufri als seus treballadors, i en especial als que celebraven 25 anys d'antiguitat a l'empresa. Puig ha comparat les decisions complexes, difícils i arriscades que ha de prendre una empresa, per superar les dificultats i tirar endavant, amb les que ha de fer el Govern de la Generalitat. Puig ha explicat que de la mateixa manera que una companyia ha d'arriscar per poder millorar i progressar, el mateix ha de fer el Govern.

Homenatge treballadors NufriPuig ha explicat que Catalunya representa el 26% de les exportacions nacionals, el 26% dels ingressos per turisme, el 22% dels impostos, genera el 20% de la riquesa amb un 16% de la població, i pel contrari tan sols rep el 10% de les inversions de l'Estat, i es per millorar aquesta situació, que el Govern ha de prendre dacions, complexes, difícils i arriscades, per aconseguir el benestar dels seus ciutadans.

Per la seva banda el director de la companyia Francesc Argilés, ha agraït la complicitat de tots els treballadors i col·laboradors, dels que ha destacat que han sigut els autèntics artífexs de l'evolució de la companyia. Argilés, ha fet referència a la situació actual d'Espanya, que considera que malgrat hagin baixat els preus de l'energia i dels diners, no és veritat que hagi millorat res, ja que no es fan els deures com cal. Respecte a Catalunya, Argilés, ha qualificat d'embolic, la situació actual, en la que el president Mas està fent tot el que pot, però té parelles que l'hi fan difícil ballar, referint-se a ERC i Duran i Lleida.

Homenatge treballadors Nufri (1)Per aquest motiu el directiu de la companyia ha demanat al conseller, que els polítics prenguin decisions assumibles, com a país, ja que tots volem de tot, però no a qualsevol preu, ni de qualsevol manera.

En el decurs de l'acte s'han lliurat les plaques commemoratives a tretze empleats amb una antiguitat de més de 25 anys a la companyia. Els homenatjats han rebut les plaques de mans del conseller Felip Puig, Francesc Argilés, i l'alcalde de Mollerussa Marc Solsona. I un cop finalitzat l'acte protocol·lari s'ha fet una visita guiada a les instal·lacions de la planta mollerussenca.

Nufri compta actualment amb una plantilla, que supera el 800 treballadors, gestiona al voltant de 550 milions de quilos de fruita, amb una facturació de més de 310 milions d'euros. La companyia produeix el 15% de la poma de tota la península, i va rebre el Premi Nacional de Sostenibilitat, pel projecte residu 0, fa dos anys.

Nufri ret homenatge als treballadors amb més de 25 anys d'antiguitat a l'empresa
comentaris