19.01.2022 |

Fridecal obre les portes a l'alternativa energètica

L'empresa de Golmés Fridecal obre les portes d'una llar equipada amb amb sistema de calefacció solar, aquest divendres, amb la voluntat de divulgar les prestacions i l'estalvi d'aquest sistema energètic.
Habitatge que compta amb el sistema de calefacció solar.
Habitatge que compta amb el sistema de calefacció solar.
Fridecal obre les portes a l'alternativa energètica

Amb la voluntat de donar a conèixer les prestacions dels sistemes de calefacció solar, l'empresa Fridecal de Golmés, obre les portes aquest divendres, d'una instal·lació a Els Alamús, per tal que el públic pugui conèixer, de primera mà i des del punt de vista d'usuari. La instal·lació es va realitzar en un domicili situat a la plaça Placeta, 2 d' Els Alamús, i els interessats podran visitar-la durant tot el divendres.

Segons manifestacions del propietari de l'habitatge, el consum anual de gasoil actual és de 500 litres, quant abans havia estat de 1.500 litres, el que significa un estalvi important tot i haver ampliat l'edifici en un 60%. Al marge del que suposa l'estalvi econòmic, pel propietari també representa una aposta per les energies renovables.

La tecnologia que aplica l'empresa Fridecal, combina les plaques solars amb sistemes tradicionals, en aquest cas el gasoil, que a través d'un gestor energètic Solvis, una tecnologia alemanya que té com a objectiu gestionar la circulació d'aigua calenta sanitària i de calefacció, d'una manera eficient. El sistema utilitza les plaques solars sempre que es possible i trasllada el consum al sistema tradicional en el períodes improductius de les plaques. Per altra banda, el gestor Solvis funciona mitjançant una acumulació d'aigua calenta que a través del seu principi físic permet gestionar la temperatura d'una forma molt més eficient.

Fridecal obre les portes a l'alternativa energètica
comentaris