El grup Borges llança al mercat una beguda de nous

Asseguren que és la primera d'aquestes característiques, 100% vegetal, sense lactosa, sense gluten i baixa en greixos

foto grupo borges beguda foto acn inteior
photo_camera Composició promocional de la nova beguda de nous del grup Borges / Foto ACN

Sota la marca Borges Natura, aquest grup empresarial establert entre Tàrrega i Tarragona, acaba de llençar al mercat la primera beguda de nous. Asseguren que és 100% vegetal i permet gaudir de tots els beneficis nutricionals de les nous en un format de producte sense lactosa, sense gluten i baixa en greixos, a base d'aigua que la fan de fàcil digestió. Borges International Group destaca que aquesta nova beguda compta amb la ''garantia i qualitat de les millors nous de Califòrnia'' i el coneixement de la firma empresarial que ja treballa en altres fruits secs. Borges compta amb finques i plantacions pròpies de nogueres a Califòrnia i Badajoz, que li permeten oferir nous de qualitat i esdevenir un dels líders del sector.

Cada got conté 5 nous, la quantitat diària recomanada segons els experts

La beguda de nous Borges Natura és de color torrat, amb cos, de gust agradable, suaument dolça i amb un toc de nou que segons els seus creadors la fa ''deliciosa''. Remarquen que es tracta d'una beguda 100% vegetal i conté el doble de fruits secs que la majoria de begudes vegetals. Cada got conté 5 nous, la quantitat diària recomanada segons els experts. A més a més, asseguren que no conté sucres ni cap altre tipus d'edulcorant afegit.

Borges assenyala que la beguda de nous no només és apta per prendre-la per esmorzar sinó que es pot beure freda o calenta o com a base per altres begudes o receptes. Així, suggereixen receptes com una beixamel sense gluten amb la beguda vegetal de nous i farina de blat sarraí; tot tipus d'smoothies; cremes de verdures; pans de pessic o quiche amb un toc especial. 

Comentaris