A GUST del Palau d'Anglesola proposa uns exquisits menús de cuina artesana per aquestes festes

L'obrador d'A Gust proposa un assortit variat i de qualitat, que pretén facilitar els menús de les festes nadalenques, tant per particulars, com entitats i grups.

agusti1

Publireportatge

Amb una cuina elaborada i tradicional, descobrim A GUST un establiment de menjars per encàrrec, menús diaris i un bon assortit de coques i pizzes artesanes situat al Palau d'Anglesola. Des de fa més de 25 anys, el seu artífex, Agustí Foguet encomana la seva passió pel gust per la bona cuina, en els plats que elabora. agustiA GUST 9

Amb un valor afegit com és la comoditat de gaudir a taula d'un plat elaborat, s'afegeix la qualitat dels productes i el gust i l'aroma que els acompanyen. Uns plats amb productes de la terra i de proximitat. 

Ara que s'atansen les festes nadalenques, és un bon moment per deixar-se seduir per una escudella o una una òpera de peix i marisc. L'artesania en la cuina, és el que millor defineix A GUST. A GUST 2

Les propostes ja estan a punt, amb tot un assortit de plats diversos, així com la seves especialitzats, els caragols i les coques salades i dolces. Tot un ventall per aquestes festes, en què cal destacar la proposta del menú de Cap d'Any, a partir de 25 € per persona, amb una ampolla de cava d'obsequi per a comandes de 4 menús. 

Aquestes festes, a taula, confieu en l'excel·lència i el bon fer d'A GUST, a l'avinguda Verge Montserrat, 5 del Palau d'Anglesola.

Per a reserves o informació, telèfon 684134508 

Obert de dimarts a dissabte, de 11 a 14.30 h. i de 17 a 21 h. 

i diumenge al matí.

www.agust.cat