27.05.2022 |
Territoris.cat

Un home mor d'un tret en una empresa de Bellpuig

Els fets s'han produït a quarts de dotze del migdia i el presumpte autor ha estat detingut

L'empresa en la que es va produir els fets
L'empresa en la que es va produir els fets
Un home mor d'un tret en una empresa de Bellpuig

Un home de 60 anys, Josep  A. ha mort aquest matí a l'empresa de material de la construcció Pretensats Gabernet, ubicada al polígon de Bellpuig, com a conseqüència de ferides per arma de foc, segons han explicat els Mossos d'Esquadra. El presumpte autor de l'homicidi, J.G., de 83 anys i sogre de la víctima, ha estat detingut

La policia autonòmica ha rebut l'avís a quarts de dotze del migdia i es troba a la seu de l'empresa investigant els fets, que podien haver estat conseqüència d'una discusió derivada d'una disputa familiar, segons les primeres investigacions.

Segons fonts properes a la fa-mília, feia temps que l’agressor i la víctima tenien diferències. Ahir, després d’una altra discussió, el sogre va tirotejar el gendre amb una pistola vella de calibre 22. L’home va quedar ferit i el ma-teix agressor va trucar al telèfon 112. Molt nerviós, va explicar que l’havia disparat diverses vegades i que feia dies que discutien.

Els Mossos investiguen la procedència de l’arma que el sogre va utilitzar per matar el seu gendre, ja que podria no estar regularitzada. Es tracta d’una pistola vella de calibre 22 que el presumpte homici-da va entregar als agents en el moment de la seva arriba-da. Tot indica que la podria haver adquirit fa uns anys i que ni tan sols la seva famí-lia coneixia de l’existència de l’arma, ni on la guardava. Altres fonts van explicar que l’agressor era aficionat al tir, sabia disparar.

Un home mor d'un tret en una empresa de Bellpuig
comentaris