'I tu, jugues en català?', una app per cercar jocs i joguines en català amb 640 productes

A la campanya del Consorci per a la Normalització Lingüística, que arriba a la seva quarta edició, s'han adherit 28 establiments de Lleida i presenta com a novetat un concurs fotogràfic 

cartell_jugues catala alba pla texte interorEl Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) impulsa un any més la campanya I tu, jugues en català?, amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta de jocs i joguines en català i fomentar-ne l’ús.

La quarta edició de la campanya es presenta amb diverses novetats. La principal és un concurs fotogràfic que es farà de l’1 al 21 de desembre a través d’Instagram, Facebook i Twitter. Per participar-hi només caldrà penjar fotografies del joc o de la joguina preferits amb l’etiqueta #itujuguesencatalà. Les tres millors fotos obtindran, cadascuna, tres premis cedits per Tarragona Turisme, XANASCAT, Dagoll Dagom Scaramouche, Abacus i Devir.

L’app I tu, jugues en català?, que es va estrenar el 2015 per a les plataformes Android i IOS, s'ha millorat alhora que incorpora noves funcions. El cercador de jocs i joguines en català, que actualment consta de 640 referències, també és consultable mitjançant el web cpnl.cat/jocs

Actualment el CPNL té 14 acords de col·laboració amb fabricants de jocs i joguines i una xarxa de més 400 establiments comercials que donen suport a la campanya “I tu, jugues en català?”. En aquesta quarta edició s’hi han adherit 28 establiments de la demarcació de Lleida.

Comentaris