Imputen el conductor de la moto envestida per un tren a Mollerussa per un homicidi imprudent

La Fiscalia de Menors investiga el conductor de la motocicleta que va ser envestida per un tren a Mollerussa el mes de febrer per la seva presumpta responsabilitat en la mort del jove que duia com a acompanyant

Accident en el pas a nivell de Mollerussa
photo_camera Accident en el pas a nivell de Mollerussa

El Ministeri Fiscal imputa el jove conductor, veí de Mollerussa i de 17 anys, un presumpte homicidi per una imprudència greu amb resultat de mort, i un altre delicte  contra la seguretat del trànsit, segons van confirmar ahir fonts judicials.

Segons l’atestat dels Mossos d’Esquadra, el conductor de la motocicleta va creuar les vies quan les barreres ja estaven abaixades, i ho va fer després d’avançar uns vehicles que ja esperaven el pas del tren. Mentre creuaven les vies, el tren ja gairebé arribava, i tot i que el maquinista va tocar el clàxon, no li va donar temps de frenar. Llavors, la moto va caure i el tren va envestir el jove que viatjava de paquet. Aquest va patir greus lesions que li van causar després la mort.

Els Mossos consideren que el conductor hauria comès una imprudència. Els familiars de la víctima, també de 17 anys, el van demandar davant la Fiscalia de Menors. Ara el jove ara haurà de tornar a declarar com a investigat per aquests fets.

comentaris