Un incendi en una finca particular causa alarma a Mollerussa

En l'extinció de l'incendi hi han participat tres dotacions de bombers de Mollerussa, Tàrrega i les Borges Blanques i un helicòpter

Incendi Mollerussa
photo_camera Incendi Mollerussa

L'incendi en una finca particular en la zona del camí de Belianes de Mollerussa ha causat l'alarma donada la proximitat a diversos habitatges. Els veïns han alertat als bombers al voltant de les quatre de la tarda quan els matolls i el material emmagatzemat en la finca ha començat a cremar.

Tres dotacions i un helicòpter participen en l'extincióEls bombers han desplaçat al lloc de l'incendi tres dotacions procedents dels parcs de Mollerussa, Tàrrega i les Borges Blanques, quer han iniciat les tasques d'extinció. Però donada la proximitat al nucli habitat el cos de bombers ha sol·licitat l'ajut d'un helicòpter, El mitjà aeri ha fet possible actuar en el centre de la finca on era més difícil accedir amb els medis terrestres.

Segons els bombers l'incendi l'ha pogut provocar un vidre que amb les altes temperatures ha actuat d'efecte mirall, encara que no ho han pogut assegurar. Els efectius dels bombers han mullat el perímetre de la finca per tal que les flames no es propaguessin. L'incendi s'ha controlat en un parell d'hores.

comentaris