28.09.2022 |

Innovació i tecnologia en salut bucal en mans de professionals compromesos

Dental Office engega una nova promoció de targetes dentals que inclouen una revisió i una neteja anual gratuïta, i per a tots els seus fans de Facebook  el proper 1 d'agost organitzarà un sorteig d'una neteja bucal. Per participar només caldrà entrar al seu mur i fer un click a "Don Limpio".
Dental Office pren nom de la clínica de la Fudació Vicente Ferrer.
Innovació i tecnologia en salut bucal en mans de professionals compromesos

Dental Office, que pren nom de la clínica de la Fundación Vicente Ferrer destinada al suport humanitari a l'estat d'Andhra Pradesh, a l'Índia, la formen persones compromeses tant a nivell professional com personal amb el voluntariat i la cooperació internacional, així mateix, un equip format  per deu professionals que acumulen més de 20 anys d’'experiència en el camp de l'odontologia, fan possible aplicar als seus pacients les últimes innovacions tecnològiques per preservar eficaçment la salut bucal. 

Amb la targeta Dental Office de 25 € a l'any per persona, ofereix una revisió gratuïta, una neteja de boca gratuíta (adults), aplicació de flúor (nens), un 25% de dte. en radiografies i un 10% de dte. en tractaments dentals (excepte ortodòncia). Si es desitja més informació contactar amb Dental Office, a l'Avinguda de la Pau, 26 de Mollerussa,  de 9 a 21 h de dilluns a divendres i de 9 a 13 h els dissabtes, i aquest estiu, no tanquen per vacances! Innovació i tecnologia en salut bucal en mans de professionals compromesos
comentaris