Joel Castanyé del Restaurant la Boscana de Bellvís rep la primera estrella Michelin

Joel Castanyé en el restaurant La Boscana de Bellvís
photo_camera Joel Castanyé en el restaurant La Boscana de Bellvís

El restaurant gastronòmic La Boscana ha estat guardonat amb la seva primera estrella Michelin per la qualitat gastronòmica dels seus plats. L'entrega ha tingut lloc aquest dimecres 23 de novembre a l'espai Mas Marroch, del Celler de Can Roca, a Girona, i Joel Castanyé, xef i copropietari de La Boscana, ha estat l'encarregat de recollir el premi.

Joel Castanyé en el seu laboratori de La BoscanaNo podria estar més content. Aquest és un premi a l'esforç constant, al sacrifici, a la passió que posem el meu equip i jo quan preparem un plat. No m'ho esperava. Aquestes han estat les paraules de Joel Castanyé poc després de rebre l'estrella, visiblement emocionat. Vaig engegar el projecte de La Boscana amb molta il·lusió i com a projecte de vida i rebre aquest reconeixement ens anima a mi, al meu equip i a la meva família a seguir treballant intensament perquè els nostres clients continuïn gaudint de la nostra cuina.

 

No podria estar més content. Aquest és un premi a l'esforç constant, al sacrifici, a la passió que posem el meu equip i jo quan preparem un plat. No m'ho esperava


El xef Joel Castanyé compta amb una dilatada experiència en el món de la gastronomia. Nascut ja en una família dedicada en aquest món de la gastronomia i després d'haver estudiat a l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida i a l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar, la seva formació la complementen cursos en l'àmbit de la restauració i diverses estades al costat de grans figures del món de la gastronomia com Jean Louis Neichel (Barcelona, 1998) -a qui precisament va convidar fa uns mesos a visitar l'espai La Boscana-; Xavier Pellicer (Barcelona, 2002); el Celler de Can Roca (2003) amb els germans Roca; o els 5 anys que va estar al Bulli Càtering, on va coincidir a Ferran i Albert Adrià, amb qui manté una estreta amistat.

El restaurant La Boscana, situat en el terme del municipi de Bellvís, ofereix una cuina d'avantguarda amb arrels tradicionals que combina amb un entorn natural únic, de 44.000 metres quadrats i amb una arquitectura modernista que el fa singular.

comentaris