Els factors de risc al volant, eix central de la jornada de sensibilització viària

L'autoescola Nacional-II va organitzar divendres les segones jornades de conscienciació i sensibilització, amb el cap de mobilitat segura dels Mossos d'esquadra.

Jornades de sensibilització Autoescola Nacional-II
photo_camera Jornades de sensibilització Autoescola Nacional-II

Les jornades organitzades pel centre de conducció de Mollerussa i dirigides als futurs conductors, van comptar amb un notable èxit de convocatòria.  

El cap de mobilitat segura dels Mossos d'esquadra va explicar als alumnes la importància de prendre consciència de tots els factors de risc que intervenen en la conducció  (alcohol, drogues, utilitzar els telèfons mòbils, fatiga etc.) per tal que els sàpiguen detectar a temps i sobretot que els sàpiguen evitar. 

La iniciativa promou la conscienciació dels futurs conductors, amb una dinàmica interactiva, una activitat més que promou la participació dels alumnes.

Els responsables de l'Autoescola Nacional-II consideren molt positiva la finalitat de la jornada i generar la conscienciació dels alumnes i de les seves famílies, un valor afegit a l'educació viària que imparteixen i a altres tipus d'activitats que s'organitzen en el centre de conducció, perquè segons afirmen “un conductor ben format, és un conductor més segur”.

Comentaris