17.01.2022 |
Territoris.cat

Judit Neddermann presentarà el seu segon disc "Un segon" a la Nit dels Gats de Vilanova de Bellpuig

El cicle organitzat per l'Esclat de Tapes de Vilanova de Bellpuig, continua amb una excel·lent programació, una mostra de la qual va ser l'actuació de Joan Rovira, aquest darrer cap de setmana, amb més d'un centenar d'assistents. 

judit neddermann3
Judit Neddermann presentarà el seu segon disc "Un segon" a la Nit dels Gats de Vilanova de Bellpuig

Aquest passat diumenge 22 de maig, la terrassa de l'Esclat de Tapes de Vilanova de Bellpuig, es va tornar a omplir de gom a gom per gaudir d'un dels directes programats dins el seu cicle "LA NIT DELS GATS".  Durant gairebé dues hores, el músic camarlenc Joan Rovira va delitar a les més de 130 congregades amb cançons noves i un repàs del seu reconegut disc "Peix sense espina". 

Seguint amb la voluntat d'oferir una programació singular i de qualitat, el pròxim 29 de maig, a partir de les 19 hores, li toca el torn a la cantautora de Vilassar de Mar, Judit Neddermann, un dels plats forts d'aquesta temporada i una de les actuacions més esperades pels organitzadors del cicle. Neddermann presentarà el seu segon disc "Un segon". Ara en plena gira de presentació del disc, la cantautora farà una parada a l'Esclat de Tapes de Vilanova de Bellpuig per oferir un concert en format acústic a veu i guitarra. Tots els concerts del cicle "La Nit dels Gats" són gratuïts. 

La meteòrica i reconeguda carrera de Judit Neddermann 

Cal destacar que la cantant i compositora, publica el seu segon disc titulat "Un segon" el 4 de març de 2016. Aquest segon treball és un nou pas en ferm després que el 2014 publiqués el seu primer treball discogràfic com a cantautora, el disc "Tot el que he vist" (Temps Record, 2014). Aquest primer treball li va valer dos premis; el premi Miquel Martí i Pol del VII Certamen Terra i Cultura, per la musicació del poema "El fugitiu", i el Premi Descobertes 2014,organitzat conjuntament pel Festival Strenes i La Vanguardia. També ha estat finalista en la XIIa Edició dels Premis ARC com a Artista Revelació 2014 i nominada en tres categories als Premis Enderrock 2014. El març de 2016 va posar veu al tribut a Amy Winehouse amb els Gramophone Allstars, compartint escenari amb el cantant britànic Zalon Thompson.

Consulteu l''agenda a les diferents plataformes digitals a la pàgina www.facebook.com/esclatdetapes o www.facebook.com/lanitdelsgats

Judit Neddermann presentarà el seu segon disc "Un segon" a la Nit dels Gats de Vilanova de Bellpuig
comentaris