19.08.2022 |
Territoris.cat

L'Ajuntament de Mollerussa retira de les tasques policials a l'agent que presumptament va agredir una veïna

La dona ha presentat aquest divendres una queixa al consistori, després que el mateix dimecres presentés la denúncia davant els Mossos d'Esquadra

Policia Local de Mollerussa en un control de velocitat
Policia Local de Mollerussa en un control de velocitat
L'Ajuntament de Mollerussa retira de les tasques policials a l'agent que presumptament va agredir una veïna

L'Ajuntament de Mollerussa retirarà provisionalment de les tasques policials l'agent de la Policia Local, que, presumptament, aquest va agredir una veïna del municipi, segons ha explicat l'alcalde de la capital del Pla d'Urgell, Marc Solsona. El policia passarà a fer tasques administratives fins que la justícia resolgui el cas, després que la dona presentés una denúncia davant els Mossos d'Esquadra, ha afegit Solsona.

Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra de Mollerussa han ratificat que la ciutadana va presentar la denúncia contra l'agent de la Policia Local el mateix dia dels fets.

L'esdeveniment va succeir dimecres a la tarda quan la veïna de Mollerussa sortia del col·legi El Carme amb el seu fill de cinc anys i va creuar el pas de vianants del carrer Arbeca sense adonar-se que l'agent estava donant pas als vehicles. Tot seguit, el policia li va cridar l'atenció i li va demanar la documentació, si bé la dona no portava a sobre cap document. Davant això, el policia hauria insistit que s'identifiqués, agafant-la fortament per un braç, segons va explicar dijous l'inspector de la Policia Local.

Aquest divendres, la dona ha explicat a la redacció de territoris.cat que se sent indignada pel fet que un Policia Local la pogués maltractar d'aquella manera, agafant-me pel coll i en presència del meu fill de cinc anys. La mare afegeix que quan es va adonar que el policia li va cridar l'atenció es va disculpar. Tot i així, i sempre des de la versió de l'afectada, l'agent se li va apropar i li va demanar insistentment la documentació que ella no portava a sobre, donat que resideix a prop del centre educatiu i tan sols havia sortit per un moment a buscar el seu fill.

Segons la mollerussenca, l'actuació de l'agent l'ha obligat a interposar una denúncia i presentar una queixa a l'Ajuntament, perquè considera que fets com aquest no s'han de tornar a repetir. Profundament commoguda, la dona ha afegit que aquesta experiència, fins i tot, ha afectat al seu fill que no vol anar al col·legi i pel que respecte a ella ha hagut d'anar al metge amb símptomes d'angoixa.

La dona afirma comptar també amb testimonis que han corroborat els fets ocorreguts dimecres davant els Mossos d'Esquadra.

Així mateix, la veïna ha manifestat que va rebre la trucada de l'alcalde de Mollerussa Marc Solsona, qui es va disculpar pels fets i li va assegurar que el consistori investigaria el succés i prendria les mesures pertinents.

L'Ajuntament de Mollerussa retira de les tasques policials a l'agent que presumptament va agredir una veïna
comentaris