L'assemblea local del PSC ratifica a Teresa Ginestà com a candidata a l'alcaldia de Mollerussa

L'exalcaldessa de Mollerussa vol continuar el projecte de ciutat que va iniciar en el seu mandat, amb el valor de l'experiència adquirida.

La candidata i exalcaldessa de Mollerussa Teresa Ginestà.
photo_camera La candidata i exalcaldessa de Mollerussa Teresa Ginestà.

L'assemblea local del PSC ha ratificat aquest dimarts a Teresa Ginestà com a candidata a l'alcaldia de Mollerussa. L'exalcaldessa va optar a la candidatura després de la renúncia de Pere Gatnau per motius personals. Gatnau va encapçalar la llista dels comicis del 2011, en els que el grup socialista va obtenir quatre regidors, entre ells Teresa Ginestà.

L'assemblea local ha donat majoritàriament el suport a Ginestà, qui ha manifestat que recull la responsabilitat amb il·lusió i ganes de continuar l'acció de govern que va encetar en el seu mandat de 2007 fins a la renúncia del 2010. Ginestà ha explicat que afronta el repte amb l'experiència adquirida durant el seu mandat, i amb el suport d'una llista quasi definida, ja que amb Pere Gatnau havien estat treballant en la confecció de la candidatura.

Teresa Ginesta ha explicat que el seu programa electoral tindrà com a prioritats la reactivació econòmica i el suport a l'emprenedoria, i la reivindicació del viver d'empreses, així com les polítiques socials i el suport a la dependència. Ginestà ha destacat que la participació ciutadana continuarà essent un dels objectius per a desplegar la seva acció de govern.

Teresa Ginestà va guanyar l'alcaldia de Mollerussa l'any 2007 després de dècades d'hegemonia de CiU, relegant a l'oposició a Toni Bosch. Una legislatura en la qual el grup socialista va comptar amb la complicitat amb ERC, col·laboració que es va trencar en pocs mesos. Governant en solitari, els socialistes no van tenir suficient suport en l'àmbit econòmic, una situació que es va convertir en insostenible fins al punt de derivar en la dimissió de Ginestà el 13 de desembre de 2010, poc mesos abans de finalitzar el mandat.

comentaris