L'Assemblea nacional catalana del Pla d'Urgell prepara l'11-S amb la 4a Marxa de Torxes

L’ANC Pla d’Urgell ha treballat de valent durant aquest darrers mesos tant en presentacions de l’ANC en diferents municipis del Pla, com muntant estands informatius en les festes majors o l’organització de l'anada en autocar a la Marxa cap a la Independència.

photo_camera Imatge de l'acte que es va celebrar el passat any a Mollerussa.

Un dels actes centrals de l’ANC al Pla d’Urgell serà la 4a.Marxa de Torxes per la Independència que es realitzarà la vigília de la Diada Nacional de Catalunya, a partir de 2/4 de 9 del vespre, a la plaça de l’ajuntament de Mollerussa. L’acte s’iniciarà amb una ballada de sardanes i una actuació bastonera, tot seguit la comitiva de torxes marxarà fins al monument a la senyera al parc municipal tot recorrent els carrers més cèntrics de la capital del Pla. Enguany, la novetat de la marxa de torxes serà l’actuació musical del grup urgellenc en Carlitos i els Carrinclos, que posaran el toc festiu a l'acte.

La marxa de Torxes va ser una iniciativa del Casal Popular l'ArreuAteneu Popular de la Plana d'Urgell i Maulets Ponent que van proposar a Mollerussa l'any 2009.

Una iniciativa que han recollit altres pobles de la comarca com El Poal, que tambè te prevista una marxa de Torxes, el mateix dilluns a les 10 de la nit.

Comentaris