L'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació reuneix als editors lleidatans

L'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació (AMIC) va reunir una vintena de representants dels mitjans associats a l'entitat, en una assemblea territorial

Reunio AMIC Editors
photo_camera Reunio AMIC Editors

L’emblemàtica Seu Vella de Lleida va acollir la segona trobada territorial d’editors de mitjans de premsa paper i digitals de la demarcació lleidatana que organitza l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC) amb l’objectiu d’apropar l’Associació als mitjans d’arreu del país.

El president de l’AMIC, Ramon Grau, va presidir la trobada i va explicar als associats assistents els objectius de la nova junta i cap a on està evolucionant l’Associació. La qualitat, la utilitat i la representativitat són tres objectius estratègics de l’AMIC. En aquest sentit, potenciar el control de les tirades i audiències a través de PGD/OJD, facilitar l’accés a l’Agència Catalana de Notícies, millorar la formació dels associats i créixer en la captació de publicitat són accions que han de reforçar aquests objectius va assenyalar el president. Posteriorment, els associats van plantejar les seves inquietuds, alguns dubtes i es van recollir suggeriments i necessitats de futur.

L’AMIC és una associació de premsa i mitjans digitals que va començar fa dinou anys i està formada per més de 250 mitjans associats, dels quals 25 són de la demarcació de Lleida. La nova junta encapçalada per Ramon Grau, es va marcar l’objectiu d’impulsar l’Associació a través de comissions obertes als associats entre elles les territorials. En el marc d’aquesta comissió, la trobada del passat dimarts va estar organitzada pel delegat de l’AMIC a les terres de Lleida Josep Anton Pérez i la membre de la junta Esther Bartra, tots dos de territoris.cat.

A la jornada hi van ser presents: Pedro Pérez i Sisco Alarcón de Groc; Roser Torruella de Comarques de Ponent; Maria Fauria i Gerard Martínez de se7accents i 7accents.cat; Josep Ramon Ribé i Ignasi Calvo de La Mañana i lamanyana.cat; Juan Cal d’Auè i segre.com; Jaume Boquet i Carla Vilaseca de balaguer.tv, mollerussa.tv i tarrega.tv; Laura Casbas i Hèctor Guasch de La Ciutat de Lleida; Robert Moncasi de totlleida.cat; Eduard Baches d’holalleida.com; i  Laura Biela de lleidaalminut.com.

comentaris