23.04.2021 |
Territoris.cat

L'Empresa Xtrategics destina 4.000 euros a un projecte social

El primer projecte que es va realitzar durant el 2013 va recaure en l'associació Aspid, i va consistir en el desenvolupament d'una nova web corporativa de la divisió Suport 24. 

Els responsables de l'empresa Xtrategics de Golmés, parner de Google.
Els responsables de l'empresa Xtrategics de Golmés, parner de Google.
L'Empresa Xtrategics destina 4.000 euros a un projecte social

L'empresa Xtrategics de Golmés ha presentat la iniciativa de Responsabilitat Social Corporativa que anomena #Compromis2014, una acció que destinarà a un projecte digital valorat en 4.000 euros, dirigit a una entitat o projecte sense ànim de lucre de la demarcació de Lleida, per tal de millorar la eva presència a Internet. Cal recordar que Xtrategics és l’única empresa partner de Google a la demarcació de Lleida.

Xtrategics, insta a tots els ciutadans i empreses, que des d’avui i fins al dia 28 de novembre proposin un projecte o entitat social com a candidat al #CompromísDigital 2014. L'objectiu de l'empresa és que sigui el teixit social qui recomani el projecte a través d’un formulari ubicat a la seva web: http://xtrategics.com/compromis-digital/

El portaveu de l'empresa, Albert Polo ha explicat que

volem que s’impliqui la major part de gent possible.

De fet tothom pot formar part del #CompromísDigital2014, proposant una organització sense ànim de lucre de les terres de Lleida que cregui que està duent a terme un projecte exemplar i que mereixeria una millora en la seva presència digital a internet.

Polo ha explicat que atesa la retallada de les ajudes a les entitats del tercer sector, creiem que empreses amb reconeixement com la nostra han de donar exemple de compromís i el nostre compromís no pot ser altre que el d’oferir la nostra experiència a qui la necessiti.

El Compromís digital és una iniciativa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) impulsada per Xtrategics per tal de col·laborar en el desenvolupament i impuls del teixit social de les nostres terres dotant-lo d'una presència, eines i suport que permetin desenvolupar de forma més eficaç els seus reptes.

El primer projecte que es va realitzar durant el 2013 va recaure en l'associació Aspid, i va consistir en el desenvolupament d'una nova web corporativa de la divisió Suport 24. El Compromís digital 2013, ha permès a Aspid captar nous clients de serveis de telemàrqueting a través de la pàgina web incrementant l'ocupació de les persones amb discapacitat a Lleida.

L'Empresa Xtrategics destina 4.000 euros a un projecte social
comentaris