La família Roselló va fer possible que el públic mollerussenc gaudís de les millors bandes sonores

El Teatre L'Amistat de Mollerussa es va omplir de veïns, amics, familiars i representants de les administracions, que van voler compartir la commemoració amb la família Roselló

La tercera generació de la família Roselló en l'acte del 75è aniversari
photo_camera La tercera generació de la família Roselló en l'acte del 75è aniversari

Al voltant del nou repertori de l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida, que porta per títol Cordes de Primavera, la família Roselló va reunir un nombrós públic, amb motiu de la commemoració del setanta-cinquè aniversari de l'activitat empresarial de la firma. L'acte va tenir lloc aquest dilluns en el Teatre L'Amistat de Mollerussa, i va comptar amb l'assistència del president de la Diputació Joan Reñé, l'alcalde de Mollerussa Marc Solsona i altres representants de les administracions.

Rosello festaL'Orquestra Simfònica Julià Carbonell, sota la direcció d'Alfons Reverté, van interpretar obres dels compositors Respighi, Elgar, Morricone, Herrmann i Williams, que van popularitzar pel·lícules com Psicosi, La Llista de Schindler o El Violinista a la teulada, entre d'altres. Un repertori en el qual el violí del mollerussenc Joan Espina va tenir un paper destacat.

En el decurs de l'acte hi van intervenir dues de les generacions de la família, que continuen amb l'activitat d'assessorament i gestió laboral, fiscal, comptable, que va iniciar l'any 1941 Ramon Roselló Torres. La petita oficina del carrer de Jacint Verdaguer ha evolucionat al llarg de més de set dècades a una complexa xarxa empresarial, professionalitzada, sectoritzada i sobretot tecnificada.

L'empresa va voler commemorar aquesta data amb un esdeveniment musical, ja que precisament la música havia sigut una de les passions del fundador Ramon Roselló Torres.

  

Comentaris