L'Assemblea Pagesa fa una crida a envoltar de tractors els locals de votació l'1-O per evitar "possibles sabotatges"

Tractors favorables a Tracjusa a l'avinguda Prat de la Riba de Lleida. Imatge del 19 de maig de 2017. (Horitzontal)
photo_camera Accions convocades pels sindicats agraris de Lleida

 L'Assemblea Pagesa ha convocat la matinada de l'1 d'octubre una vetlla d'urnes del referèndum amb tractor. L'entitat invita a aparcar tots els tractors del país en les proximitats dels col·legis electorals, sense que entorpeixin la circulació ni el desenvolupament de les votacions, sense publicitat política de cap mena, però en vigilància contra possibles accions de sabotatge i entorpiment de la votació. Així mateix, des de l'Assemblea Pagesa sostenen que en els dies previs a l'1-O un dels molts escenaris possibles és que l'Estat dugui a terme accions molt greus contra la Generalitat, càrrecs electes o mitjans de comunicació per impedir el referèndum.

Plantegen que tractors, furgonetes i cotxes particulars de tota mena a emprenguin immediatament marxes lentes fins a aturar la circulació a totes les vies de comunicació del país

A la vegada, des de l'entitat inviten a la ciutadania a deixar la seva ocupació i a sortir als carrers i carreteres a aturar el país com a protesta.

Des de l'Assemblea Pagesa defenen que seria un acte instantani a realitzar si hi ha situacions com ara detencions de càrrecs del govern, clausura de mitjans, atacs greus a entitats, sindicats i altres de naturalesa semblant, en els dies previs a la celebració del referèndum de l'1-O.

Comentaris