21.01.2022 |
Territoris.cat

L'equilibri entre els espais i les persones per trobar la felicitat i el benestar a través del Feng Shui

La consultora en Feng Shui, Marta Lahuerta recomana conservar només allò que ens aporta felicitat: "si una cosa no té un ús, cal que ens en desfem".

Marta La Huerta
El Centre de ioga OM de Bellpuig va oferir una xerrada de Feng Shui a càrrec de la consultora Marta Lahuerta
L'equilibri entre els espais i les persones per trobar la felicitat i el benestar a través del Feng Shui

El Centre de ioga OM de Bellpuig va oferir el passat 16 de desembre, una xerrada gratuïta de Feng Shui a càrrec de l'experta en aquesta matèria, Marta Lahuerta

Davant d'un nombrós grup, unes 40 persones, la consultora va desgranar els conceptes d'aquesta antiga tècnica xinesa d'origen taoista. A partir d'una experiència personal que va canviar la seva vida, la Marta va explicar que es va sentir atreta pel món del Feng Shui, en el que va aprofundir durant dos anys de formació a l'escola Feng Shui Natural de Barcelona.marta

La Marta destaca que "la finalitat és trobar l'harmonia dels espais i estances - a la nostra llar o lloc de treball-  amb les forces de la natura" .

"L'estudi del Feng Shui ens aporta molts coneixements sobre nosaltres mateixos, però alhora el que pretén és descobrir quin tipus d'energia hi ha en un espai i aplicar les mesures adequades per trobar l'equilibri i el benestar entre els elements i les persones"

El Feng Shui tradicional observa moltes variables per tal que l'energia circuli de forma natural. El seu estudi se centra en els cinc elements que configuren el cicle energètic, que són: aigua, foc, terra, metall i fusta, en què un element alimenta al següent, o un cicle destructiu, en què uns destrueixen als altres.

Aquests cinc elements són la base fonamental per al coneixement de les cures i solucions que proposa el Feng Shui. marta-lahuerta-verd

Els colors, la disposició dels mobles, les formes dels objectes, la detecció de geopaties o contaminació electro-magnètica, per saber si el lloc on vivim i dormim hi ha radiacions tel·lúriques, són algunes de les claus que ofereix aquesta tècnica, per protegir la nostra salut i evitar les causes que contrarestin la nostra vitalitat. 

L'ordre en els espais també és una premissa per començar a introduir en el nostre entorn habitual el Feng Shui. En aquest aspecte la famosa japonesa Mari Kondo - una 'celebrity' que té cada dia més seguidors a tot el món-   amb el seu mètode, ha posat l'ordre de moda.

Amb el pas del temps, ens rodegem de coses que no utilitzem. Cal conservar només allò que ens aporta felicitat, "si una cosa no té un ús, cal que ens en desfem" ens recomana la Marta.

La xerrada va ser molt participativa per part dels assistents, molt interessats en diverses qüestions sobre aquesta disciplina, relacionades amb la qualitat de vida a l'habitatge o  amb els objectes que acumulem.

Marta Lahuerta és consultora de Feng Shui amb seu a Tàrrega. Ofereix servei d'estudis personalitzats per a tot tipus d'ambients. Té previst -en breu- oferir una nova xerrada a Tàrrega i a Barcelona.

Per consultar podeu trucar al  telèfon 671070101

L'equilibri entre els espais i les persones per trobar la felicitat i el benestar a través del Feng Shui