Presenten a Barcelona la Ruta del Vi de Lleida com a destinació turística

Verd+¦_Figurants 0790_Entre Vinyes inteior
photo_camera Imatge promocional de la Ruta del Vi de Lleida - El Viatge dels Sentits

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i la Denominació d’Origen Costers del Segre han presentat a Barcelona la Ruta del Vi de Lleida - El Viatge dels Sentits; una proposta amb la qual Lleida es posiciona com a destinació turística de qualitat del vi i la gastronomia. L’acte, presidit pel president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé; Xavier Farré, president de la DO Costers del Segre, i Tomàs Cusiné, president de la Ruta del Vi de Lleida, ha acollit una trentena de periodistes i persones influents del món del vi. Ruta del Vi de Lleida - Acte texte

La presentació s'ha fet a Barcelona i ha aplegat una trentena de periodistes i persones influents del món del vi

La presentació s'ha desenvolupat entorn un dinar al restaurant El Principal de l’Eixample amb la col·laboració del restaurant lleidatà L’Estel de la Mercè de la mà del seu propietari, Toni Lara, Millor Sommelier de Catalunya 2013. El restaurant ha estat l’encarregat d’elaborar l’aperitiu, a base de productes de proximitat de la zona.

La Ruta del Vi de Lleida reuneix ajuntaments, consells comarcals, associacions, oficines de turisme, cellers, restaurants, establiments temàtics i allotjaments turístics per oferir experiències úniques vinculades al món del vi. Inclou també una selecció de restaurants que representen "els millors tresors de la gastronomia de Lleida", valoren els seus promotors. Així mateix, la Ruta ofereix un passeig pel patrimoni natural i monumental de Lleida.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement