28.10.2021 |
Territoris.cat

El lleidatà Jordi Puigvert guanyador en la categoria Car Cross a Mollerussa

Amb la tenacitat de l'Escuderia Mollerussa i la col·laboració del consistori, i la Diputació de Lleida, Mollerussa va recuperar el Campionat d'Espanya y Catalunya d'Autocross.

La final del Campionat d'Espanya en la Divisió III, al circuit La Serra de Mollerussa.
La final del Campionat d'Espanya en la Divisió III, al circuit La Serra de Mollerussa.
El lleidatà Jordi Puigvert guanyador en la categoria Car Cross a Mollerussa

Al marge de la seixantena de pilots que van competir en la prova mollerussenca, el públic també va ser protagonista del Campionat d'Espanya i Catalunya que es va celebrar aquest diumenge al Circuit La Serra de la capital del Pla d'Urgell. El bon temps que va acompanyar la matinal del diumenge va fer possible un gran espectacle automobilístic.

Una prova que incorporava noves categories amb la voluntat de fomentar l'esport de l'Autocross entre les noves generacions, i per altra banda categories accessibles als aficionats a l'automobilisme sobre terra. Una categoria per a pilots entre 13 i 17 anys que aposta per la seguretat en detriment de la potència dels vehicles, amb la pretensió que els joves es puguin iniciar en el pilotatge dels monoplaces. Per altra banda la l’Off-Road Series en la que es competeix amb un turisme amb una preparació bàsica en seguretat.

En l'estrictament competitiu els guanyadors de la tercera prova del campionat espanyol, van ser en la Divisió I, el pilot Víctor V. Álvarez al volant d'un Audi TT4x4, seguit pel Peugeot 205 de Jesús M. Llorente. La Divisió II, se la va adjudicar Iván Posado, pilotant un Citroën Saxo, seguit de Roberto Martínez al volant del mateix model. En la Divisió III, el pilot lleidatà Joan Enric de Maria, al volant d'un Speed Car TTR, va ser el primer a creuar la meta, el va seguir Lluís Àngel Muñoz amb un Zapacar. En el debut juvenil, el Demon Car pilotat per Jan Solans va ser el més ràpid, seguit de Kevin Garcia, al volant d'un Semog.

En la categoria estrella i més nombrosa, la Car Cross, el lleidatà Jordi Puigvert, tenia ganes de revalidar el Campionat d'Espanya i va aconseguir el millor crono al volant d'un Speed Car XTRM, seguit de Francisco Javier Lucena, pilotant un Semog, i el tercer lloc del pòdium l'aconseguia Antón Muiños al volant d'un Semog Revolution.

El lleidatà Jordi Puigvert guanyador en la categoria Car Cross a Mollerussa
comentaris