09.12.2022 |
Territoris.cat

Les llevadores dels CAP lleidatans es posen al dia en contracepció

El curs d’actualització en anticoncepció hormonal serà conduït per les llevadores Annabel Fernández i Yolanda Florensa que centraran la seva exposició basant-se en la darrera versió publicada per l’Organització Mundial de la Salut dels

Participants en el curs sobre anticoncepció hormonal
Participants en el curs sobre anticoncepció hormonal
Les llevadores dels CAP lleidatans es posen al dia en contracepció

Llevadores d’Atenció Primària i llevadores residents dels CAP de Lleida realitzen un curs sobre anticoncepció hormonal per posar-se al dia pel que fa a les novetats en temes de contracepció. El curs, organitzat per l’ASSIR Lleida (Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva) amb la col·laboració del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida (COILL) forma les professionals sanitàries perquè aquestes puguin donar una informació àmplia i objectiva de tots els mètodes, ajustant-se a les característiques individuals o de parella i així aconseguir que es triï el mètode més idoni.

Les llevadores d’Atenció Primària són les professionals sanitàries que estan més a prop de les dones o les parelles pel que fa als temes de contracepció, ja que fan les classes d’educació maternal, porten els grups de puerperi o informen els grups de joves en aquestes qüestions. Per tot això, el COILL aposta per la formació continuada i l’actualització de coneixements per oferir als usuaris el millor servei.

El curs d’actualització en anticoncepció hormonal serà conduït per les llevadores Annabel Fernández i Yolanda Florensa que centraran la seva exposició basant-se en la darrera versió publicada per l’Organització Mundial de la Salut dels “Criteris d’elegibilitat per l’ús d’anticonceptius, el consell contraceptiu, nous mètodes i fàrmacs en anticoncepció”.

Les llevadores dels CAP lleidatans es posen al dia en contracepció
comentaris