Les maquetes i el ràdio control, una alternativa a la joguina tradicional

La popularització dels drons, han convertit el ràdio control en una eina funcional i pràctica per multitud d'aplicacions que surten del lleure convencional.

Prohobbys 1

En un escenari en el qual la tecnologia cada cop està més present en tots els àmbits de la societat, la joguina és un dels sectors que també ha jugat un paper important, convertint la joguina tradicional en una eina molt més atractiva i pedagògica.

Les maquetes i el ràdio control han viscut en els darrers anys una important sofisticació que ha fet possible incrementar els addictes a aquesta activitat. Tant el ràdio control aeri com el de l'automoció, estan incorporant dia a dia un alt nivell de sofisticació, tan sols limitat per l'enginy de l'usuari.

Materials molts més lleugers i tecnologia avançada, permeten millorar l'autonomia dels aparells i despertar la imaginació dels aficionats, que es poden permetre desenvolupar enginys d'una gran creativitat.

Aquesta divulgació ha estat possible gràcies a firmes com Prohobbys, un referent al Pla d'Urgell en aquest sector que en el seu establiment de Mollerussa comercialitza tot tipus d'aparells i accessoris per als aficionats al ràdio control i el maquetisme. Professionals que ofereixen assessorament i servei tècnic amb total garantia per a qualsevol necessitat.

Prohobbys compta amb una llarga trajectòria professional en el sector, ha estat impulsor d'activitats i tallers per a la divulgació d'aquesta afició; ha incorporat al seu catàleg de productes, les darreres novetats en l'àmbit mundial, com és el cas dels drons. Aquests aparells voladors s'han convertit en aliats de multitud d'activitats, artístiques, de lleure i professionals. Per les seves prestacions permeten elevar càmeres fotogràfiques o de vídeo, així com aparells de mesura de manera econòmica.

Però l'oferta de Prohobbys és molt més completa i es pot consultar a la seva pàgina web, totes les novetats i productes de ràdio control, eines per treballar en aquesta activitat i accessoris, maquetes de fusta i metall, ferroviàries, així com un servei tècnic especialitzat.

Un sector que encara que estigui a prop del que es pot considerar joguina, és molt més complet, ja que la gran oferta d'accessoris i materials obliga a despertar l'enginy, i en la majoria d'ocasions a compartir amb altres aficionats. En definitiva, és una bona alternativa creativa a la joguina convencional i comercial.

comentaris