Marc Tugues prepara una ruta en bicicleta de 5.000 km des del cercle polar àrtic

El mollerussenc comença la ruta el 25 d'abril al nord de Noruega i té previst arribar a Mollerussa a mitjans de juny.

El protagonista de l'aventura Marc Tugues, 5.000 quilometres en bicicleta
photo_camera El protagonista de l'aventura Marc Tugues, 5.000 quilometres en bicicleta

El mollerussenc Marc Tugues vol fer realitat un dels seus somnis, viatjar en bicicleta al seu ritme, sense presses i amb total independència. Tugues ha estat un esportista d'elit de la bicicleta, descens, BMX, BTT, i impulsor del circuit i l'equip, i l'escola BMX de Vila-sana.

Després d'anys de dedicació a l'esport de la bicicleta ha volgut marcar-se un repte personal, al mateix temps que conèixer nous paratges i gaudir de la natura i de la gent que trobi pel camí. Seran 5.000 quilòmetres, des del cercle polar àrtic al nord de Noruega, passant per Alesund- Bergen-Stavager-Hirtshals-Hamburg-Berlin-Dresden-Praha-Bratislava-Viena-Laussane-Torino-Nize-Monte Carlo-Perpinyan. Tugues ja es troba a Noruega, per començar la ruta el divendres 25 d'abril. 

Una aventura que Marc Tugues espera finalitzar a mitjans de juny, després de recórrer deu països al ritme que li marqui el cos, i amb les sensacions que l'hi aporti el recorregut, sense cap altre objectiu que finalitzar el recorregut i poder explicar l'experiència.

Comentaris