05.10.2022 |
Territoris.cat

Més del 50% dels visitants del celler Sommos del Somontano són catalans

El celler s'ha posicionat com el primer de la seva DO en nombre de visites amb un increment del 30% respecte al primer exercici del 2015

Els representants dels mitjans de comunicaciò de Lleida 1
Els representants dels mitjans de comunicaciò de Lleida al restaurant Malena de Xixo Castaño
Més del 50% dels visitants del celler Sommos del Somontano són catalans

Bodega Sommos de Barbastre (DO Somontano) ha enregistrat durant el darrer 2016 més de 15.000 visites de les quals un 53% han estat catalans i un 11% del total eren turistes procedents de Lleida ciutat i comarques. Aragó, amb un 33% dels visitants, i Madrid amb un 9% són les segones i terceres principals procedències dels amants del vi que s'apropen fins aquest celler d'Osca. Així, Sommos, en el segon any de projecte, s'ha posicionat com el primer celler del Somontano en nombre de visites, amb un increment del 30% respecte al primer exercici de 2015, ha explicat aquest dimecres la responsable de l'àrea d'Enoturisme, Blanca Galindo. El perfil dels visitants va, en una gran major part, del turista particular que viatja en parella o família, a grups d'amics, o col·lectius professionals i jornades d'empresa.

MPla general on es pot veure la responsable d'enoturisme de la bodega Sommos, Blanca Galindo, al costat de diverses ampolles de la bodega, el 12 d'abril de 2017. (Horitozontal)és de la mitat dels nostres visitants vénen de la comunitat veïna, per aquesta raó fa temps que des de Sommos mirem cap a Catalunya com un públic proper i natural, explica Galindo. Som conscients de la riquesa del territori que ens envolta, a Lleida tenim l'estació d'AVE més propera i sempre hem mirat els cellers de la DO Pla mig d'ampolles de diverses varietats de la bodega Sommos de la DO Somontano, el 12 d'abril de 2017. (Horitzontal)Costers del Segre com una oferta complementaria amb la que podem sumar i estem creant sinergies amb establiments de la ciutat, El nostre projecte enoturístic és ambiciós i estem convençuts de les possibilitats del celler i el nostre entorn, puntualitza la responsable d'enoturisme.

Més de la mitat dels nostres visitants vénen de la comunitat veïna, per aquesta raó fa temps que des de Sommos mirem cap a Catalunya com un públic proper i natural

Representants i directors dels mitjans de comunicació de Lleida han participat aquest dimecres en un dinar en el restaurant Malena de Xixo Castaño Piñol, que ha sigut l'escenari de la presentaciò dels vins del celler Sommos.

Més del 50% dels visitants del celler Sommos del Somontano són catalans
comentaris