Mollerussa capitalitza un cop més l'Autocròs Nacional i Català

Mollerussa estrenarà dues noves categories, l’Off-Road Series en la que es competeix amb un turisme amb una preparació bàsica en seguretat  i la Junior Cros en la que competiran pilots d’entre 13 i 17 anys amb vehicles monoplaça.

Acte de presentació del Campionat d'Espanya d'Autocros de Mollerussa.
photo_camera Acte de presentació del Campionat d'Espanya d'Autocros de Mollerussa.

Amb la celebració del vint-i-dosè Campionat d'Autocròs, Mollerussa es converteix un cop més en la capital d'aquest esport automobilístic. Una prova puntuable pels campionats d'Espanya i Catalunya que se celebrarà els dies 31 de maig i 1 de juny al circuit de La Serra.

La competició mollerussenca reunirà a 62 pilots procedents de diferents punts de l’Estat espanyol com Galícia, País Basc o Castellà-Lleó, segons ha explicat aquest dimarts, Toni Castillón, director de competició i membre de l’Escuderia Mollerussa entitat organitzadora amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollerussa. Castillón ha explicat que com a novetats la prova comptarà amb dues categories noves com són l’Off-Road Series en la que es competeix amb un turisme amb una preparació bàsica en seguretat i la Junior Cros, que s’estrenarà a Mollerussa i en la que competiran pilots d’entre 13 i 17 anys amb vehicles monoplaça.

Per la seva part, l’alcalde Marc Solsona, ha indicat que l’Ajuntament segueix apostant per aquesta prova, que compta amb la col·laboració de patrocinadors com Repsol, pel retorn que suposa per la ciutat.

El campionat començarà dissabte amb les corresponents verificacions a la carpa del Circuit de la Serra i els entrenaments oficials així com la primera mànega de les sèries classificatòries a la tarda. Diumenge a partir de les 9 del matí tindrà lloc la segona mànega de les sèries classificatòries per acabar a partir de les 12.30 hores amb les finals i el posterior lliurament de premis en un podi que es col·locarà al centre del circuit.

Comentaris