13.06.2021 |
Territoris.cat

Mollerussa celebra una nova edició del Mercat de segona mà amb 78 paradistes

El pavelló firal de Mollerussa acollirà aquest diumenge 31 de maig, la cinquena edició del Second Hand Market, organitzada per Mollerussa Comercial amb la col·laboració de l’Ajuntament de la capital del Pla d'Urgell.

Els mercats de segona mà de Mollerussa atreuen centenars de persones.
Els mercats de segona mà de Mollerussa atreuen centenars de persones.
Mollerussa celebra una nova edició del Mercat de segona mà amb 78 paradistes

L'associació Mollerussa Comercial va impulsar la iniciativa Second Hand Market (Mercat de segona mà) amb la voluntat de fomentar la cultura de l'intercanvi i l'usat, i també com una acció més per atreure visitants i compradors a la ciutat. Sota el lema Vendre per comprar, els comerciants van revalorar el molleuro, que es va convertir en moneda oficial dels mercats de segona mà, amb l'objectiu de què les vendes d'usat poguessin revertir en els comerços de la ciutat. Mollerussa Comercial va assolir aquesta finalitat, ja que els mercats del 2014 van general més de 30.000 molleuros, que es transformarien en la mateixa quantitat d'euros, que es van bescanviar en els establiments de Mollerussa Comercial.

Mercat segona mà de MollerussaAquest dimarts, l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i el president i el vicepresident de Mollerussa Comercial, Àlex Català, i Enric de la Serna, respectivament, han presentat la cinquena convocatòria del Second Hand Market, que se celebrarà el diumenge 31 de maig en els pavellons firals. Una nova edició en la qual hi participaran 78 paradistes, que mostraran una variada oferta d'articles usats, des de les 11 del matí a les 7 de la tarda. 

Solsona ha remarcat que es tracta d’una iniciativa que té per objectiu que el negoci que es generi reverteixi en els comerciants associats a Mollerussa Comercial, ja que la moneda de canvi és el molleuro i aquesta únicament es pot bescanviar en els establiments que formen part d’aquesta entitat.

Mercat segona mà de MollerussaPer la seva banda, Àlex Català ha explicat que la primera convocatòria d’enguany ha estat un èxit, ja que es va haver de tancar la inscripció abans de termini perquè ja s’havia arribat al topall fixat per l’organització. En aquest sentit, ha mostrat la seva satisfacció per la resposta obtinguda donat que per primer cop la fiança de 25 euros que s’ha d’avançar per fer la inscripció no es retornarà sinó que s’invertirà en la promoció i la publicitat del certamen.

Com en anteriors edicions, el Pavelló Verd estarà destinat a les activitats i atraccions infantils i familiars, i també es comptarà amb servei de cafeteria i restaurant.

Mollerussa celebra una nova edició del Mercat de segona mà amb 78 paradistes
comentaris