Mollerussa dóna el tret de sortida a les eleccions municipals

Les candidatures de CiU, PSC, ERC, i ICV-EUiU Entesa han donat el tret de sortida als comicis municipals amb la tradicional penjada de cartells.

Marc Solsona i els mollerussencs que l'acompanyen a la llista.
photo_camera Marc Solsona i els mollerussencs que l'acompanyen a la llista.

La plaça de l'Ajuntament ha estat l'escenari de l'inici de la campanya de les municipals 2015 a Mollerussa, un acte en el qual hi han participat els caps de llista, acompanyats dels membres de les respectives candidatures. A les 00 del divendres 8 de maig, Marc Solsona, Teresa Ginestà, Engelbert Montalà, i Xavier Romera, penjaven els primers cartells de la campanya, i a l'hora de tancar aquesta redacció no havien aparegut cap representant del PPC, llista que encapçala Joan Simeón, ni de PxC candidatura encapçalada per Joaquín Díez.

Engelbert Montalà penja els primers cartells de la campanya.Tot seguit els membres dels diferents grups han continuat penjant la publicitat per la resta de carrers i places que els han assignat.

A la resta de municipis del Pa d'Urgell, les llistes de CiU les encapçalen José Luís Plaza a Barbens, Ramon Cónsola a Bell-lloc, Francesc Fabregat a Bellvís, Jordi Llanes a Castellnou de Seana, el president de la Diputació de Lleida Joan Reñé ho serà a Fondarella, Jordi Calvís a Golmés. Pel que fa a Ivars d'Urgell, l'actual alcaldessa en funcions Montse Coma, substituirà a Ramon Maria Guiu, que va delegar per un problema personal. Melcior Claramunt continua al capdavant dels nacionalistes a Miralcamp.

Xavier Romera inicia la campanya municipal.Les llistes republicanes amb les sigles Acord Municipal (AM) les encapçalen Carles Albert Palau a Bell-lloc, a Barbens la llista republicana la representa Ramon Minguet, a Bellvís Joan Talarn; Raida Galitó encapçala llista a Castellnou de Seana, Lluís M. Virgili a Golmés, Francesc Gassó a Ivars d'Urgell, Joan Romà serà el candidat independentista a Miralcamp, Alexandre Mases repeteix a Linyola, al Poal encapçala la llista Vicenç Montserrat. L'alcalde de Torregrossa Josep M. Puig repeteix com a candidat i a Vila-sana Judith Escolà.

Pel que fa al PPC a Bell-lloc la llista l'obre Antonio Rispa, a Linyola Josep Bonjorn, a Sidamon el PP torna a presentar llista amb Javier Diaz al capdavant.

La candidatura de Plataforma per Catalunya (PxC) presenta candidatures a Fondarella encapçalada per Jesús Ler, a Sidamon el cap de llista serà Fernando Álvarez, a Vila-sana Idoia Ramiro, i a Vilanova de Bellpuig, Elisabet Gisbert.

Rafel Panadès serà la nota discordant a la comarca, ja que després de les discrepàncies amb les administracions catalanes va decidir abandonar les files de CiU i encapçalar una llista independent al Poal, municipi del qual ha sigut alcalde des del 2003.

Comentaris