En la quarta edició de l'Open Night hi participaran una vuitantena d'establiments

La festa del comerç començarà a les 9 del vespre amb el 3r Running Open Night, una cursa urbana organitzada en col·laboració amb el Club QC System, amb dos recorreguts, un de 8 quilòmetres  i un altre de 4.

Open Night edició 2014
photo_camera Open Night edició 2014

L'associació Mollerussa Comercial prepara per a aquest dissabte l'esdeveniment estel·lar de la seva programació, l'Open Night, la festa comercial que s'ha convertit en un referent al territori, en la que una vuitantena d'establiments romandran oberts de les 12 i fins a les 3 de la matinada, oferint preus increïbles. Una convocatòria que des de fa tres anys es compagina amb el Running Open Night, la cursa urbana que obre la celebració.

Presentacio Open Night 2015La quarta edició de la festa comercial nocturna de la capital del Pla d'Urgell, es va presentar aquest dimarts amb la presència de l'alcalde de Mollerussa Marc Solsona, acompanyat dels representants de l'entitat Àlex Català, i Enric de la Serna.

Solsona ha destacat que es tracta d’una festa única, consolidada i imprescindible i esdevé una jornada eminentment comercial perquè el volum de negoci així ho posa de manifest. L’alcalde també ha explicat que des de l’Ajuntament s’autoritza a tots els comerços de la ciutat a obrir des de les 0 hores i fins a les 3, tot i que no es permet als establiments que no són associats a Mollerussa Comercial ocupar via pública.

Open Night 2014Per la seva part, Àlex Català ha indicat que es tracta d’un esdeveniment referent al territori i que això es nota en el volum d’establiments associats que enguany s’hi ha implicat, més d’una vuitantena, i que suposen un 30% més que en l’anterior edició. En aquest sentit, ha destacat que tot i que la majoria dels comerços associats que hi participen pertanyen a la zona centre de la ciutat també hi hagut un creixent interès en establiments de les zones més allunyades a participar-hi en un espai habilitat a la plaça de Manuel Bertran i al carrer de la Vilaclosa. Així mateix també ha remarcat que la festa inclou premis llaminers per als clients com la possibilitat de participar en els sortejos d’un creuer pel Mediterrani per a dues persones, un cap de setmana a Andorra amb dues entrades a Caldea per a dues persones, un cap de setmana per a dues persones a Port Aventura o 5 ampolles de vi gentilesa del Castell del Remei.

La festa del comerç començarà a les 9 del vespre amb el Running Open Night, una cursa urbana organitzada en col·laboració amb el Club QC System, amb dos recorreguts, un de 8 quilòmetres i un altre de 4, que tindran sortida i arribada al carrer de Ferran Puig. La cursa, passarà entre altres carrers, per l’avinguda del Canal, l’avinguda de la Pau, l’avinguda Catalunya, la plaça Sant Jaume, el carrer de Balmes i el carrer del Molí. A partir de les 10 de la nit hi ha previst l’espectacle La maleta màgica, a càrrec de La Cremallera Teatre a la plaça de Manuel Bertran, i una hora després hi haurà l’espectacle musical a càrrec del Trio Rat Pack amb música dels anys 50 i 60. A més a més, des de la mitjanit i fins a les 2 de la matinada tindran lloc sessions de DJ en diferents localitzacions i també s’oferirà un espectacle de salsa itinerant a càrrec de Rosendo i les seves mulates.

Comentaris