16.01.2022 |
Territoris.cat

Open Night transforma el centre de Mollerussa en festa i aparador comercial

Els carres de la capital del Pla d'Urgell, s'omplen de festa, gastronomia i lleure, esperant l'hora màgica de la mitjanit.

Open Night 2015 1
Open Night 2015 1
Open Night transforma el centre de Mollerussa en festa i aparador comercial

Open Night 2015 4Ja es pot donar per fet que a Mollerussa, el tret de sortida de la temporada estiuenca el fa possible l'Open Night, la convocatòria amb la qual l'associació Mollerussa Comercial aglutina festa, gastronomia i oferta comercia en una sola nit. Una combinació que des de fa quatre anys s'ha convertit en un referent a la demarcació de Lleida.

Aquest divendres, per quart any consecutiu, el centre de la ciutat es va tancar per convertir-se Open Night 2015 5en escenari d'actuacions musicals, espectacles, animació i una gran terrassa d'estiu. La festa va començar a partir de les nou del vespre, un cop van tancar les botigues, i per obrir boca la tradicional cursa urbana Running Open Night, organitzada en col·laboració amb el Club QC System.

Els establiments de restauració van convertir el centre en una gran terrassa, que ràpidament va ser ocupada per centenars de persones que Open Night 2015 2no es van voler perdre la programació, aprofitant l'oferta gastronòmica de la nit. Cal destacar que alguns dels establiments van exhaurir totes les existències, avanç de la mitjanit.

I un cop van sonar les dotze, els aparadors, duna vuitantena d'establiments, van recuperar la seva imatge i les botigues es van començar Open Night 2015 6a omplir de visitats, esperant els articles que buscaven a preus extraordinaris, amb aquest argument Mollerussa Open Night va mantenir l'ambient festiu i comercial fins a les tres de la matinada, amb el beneplàcit de l'Ajuntament, que col·labora estretament amb la iniciativa.

Mollerussa Comercial va revalidar un any més el compromís amb els seus associats, de convertir la capital del Pla d'Urgell, en pol d'atracció per divulgar la seva oferta de comerç, restauració i serveis.

Open Night transforma el centre de Mollerussa en festa i aparador comercial
comentaris