El mollerussenc Tomàs Cusiné passa a dirigir el celler Castell del Remei

Tomàs Cusiné i Xavier Cepero com a director general assumeixen la direcció d'aquest nou projecte empresarial amb 160 hectàrees de vinyers en altitud, que produeix actualment 1.100.000 ampolles a l'any.

Tomàs Cusiné en el celler del Vilosell.
photo_camera Tomàs Cusiné en el celler del Vilosell.

El mollerussenc Tomàs Cusiné passarà a dirigir el Celler Castell del Remei, després d'arribar a un acord de repartiment de propietat amb el seu germà Manuel Cusiné que el dirigia actualment. Amb aquesta operació, l'enòleg Tomàs Cusiné passa a dirigir un grup, que amb les marques Tomas Cusiné (D.O. Costers del Segre), Cérvoles (D.O. Costers del Segre), Cara Nord (D.O. Conca de Barberà i Montsant) i Castell del Remei (D.O. Costers del Segre) factura prop dels 5 milions d'euros.

Cusiné, comptarà amb Xavier Cepero com a director general per assolir aquest nou projecte empresarial, que gestionarà 160 hectàrees de vinyers en altitud, que produeix actualment 1.100.000 ampolles a l'any i que es comercialitzen entre el mercat espanyol i l'estranger. Els quatre cellers que formaran part del grup empresarial estan considerades com a referent en el sector.

Castell del Remei és una finca agrícola amb cellers situats en el Pla d'Urgell, gestiona 140 hectàrees de vinya, 70 de les quals són pròpies, i els seus vinyers formen part de la denominació d'origen Costers del Segre. En el mateix grup es troba Cérvoles Celler, integrat en la comarca de les Garrigues, en una zona de complexa orografia, que es va elevant cap al sud per acabar a la Serra de La Llena, que marca la frontera amb el Priorat i La Conca de Barberà.

Tomàs Cusiné va afrontar el seu projecte personal fa una dècada amb el celler que porta el seu nom, a la població garriguenca del Vilosell, iniciativa a la qual en poc anys va incorporar Cara Nord, amb el repte d'incorporar les DO Conca de Barberà i Montsant.

L'objectiu de l'empresa és el de mantenir la personalitat pròpia de cadascun dels seus cellers, buscant la singularitat de cadascun dels seus paisatges, focalitzant el treball des del vinyer i acaronant cadascuna de les fases del procés d'elaboració de tots els seus vins.

Comentaris