Una nena de 5 anys en estat greu en caure a la piscina de Mollerussa en els actes de la Festa Major

La nena de nacionalitat magrebina, l'han traslladat en helicòpter a l'Hospital de Sant Pau a Barcelona, en estat greu

Activitats a la piscina de mollerussa
photo_camera Activitats a la piscina de Mollerussa

Una nena de 5 anys i de nacionalitat magrebina, ha patit un greu accident en caure a la piscina d'estiu de Mollerussa, aquest divendres al voltant de les 6 de la tada. La nena després de ser atesa pels serveis d'emergència, ha estat traslladada a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona en un transport aeri.

Segons testimonis dels fets la nena participava de les activitats infantils de la Festa Major, acompanyada de la mare i dos germans, i en un moment de distracció, la petita ha caigut en la piscina d'adults del recinte, en un extrem fora de les activitats. La nena hauria estat submergida fins que una persona l'ha vist el fons de l'aigua i ha alertat als monitors.

Els socorristes de l'equipament mollerussenc han sigut els primers a actuar fent les tasques de reanimació, fins que la nena ha reaccionat, tot seguit ha arribat una unitat el SEM, i poc després els metges de Centre d'assistència primària (CAP). Els facultatius han estabilitzat a la menor i l'han traslladat fins al centre sanitari des d'on l'han traslladat a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Segons fons del CAP, la nena s'ha traslladat estable, dins de la gravetat, i en un principi no es tem per la seva vida, encara que a hores d'ara no tenien més informació.

Comentaris