16.01.2022 |

"Obertament", la nova campanya a Catalunya per eradicar l'estigma que envolta la salut mental

Sota el lema "Per la Salut Mental, No a la discriminació, Sí a les persones", la campanya mira de lluitar contra l’estigma que envolta tot el tema de la salut mental i sensibilitzar a la societat catalana. 
Campanya mediàtica "Obertament" a Catalunya, contra l'estigma de les malalties mentals
"Obertament", la nova campanya a Catalunya per eradicar l'estigma que envolta la salut mental

Obertament llança la seva primera campanya mediàtica de sensibilització contra l'estigma que pateixen les persones amb problemes de salut mental i volen comptar amb la col·laboració de tota la ciutadania per tal de fer arribar aquest missatge a tots els indrets de Catalunya. La campanya es va posar en marxa a partir de la última setmana de setembre, per la qual cosa s'està emetent un espot als principals canals televisius, alhora que també es pot escoltar una falca a les ràdios catalanes, en tant que els periòdics nacionals acolliran l'anunci i es trobaran banderoles pels carrers. 

Cartells Obertament

A més a més, Obertament ha dissenyat uns cartells en format A3 per a penjar-los en establiments, comerços, entitats, taulells publicitaris, etc., i els posa a l'abast de totes aquelles entitats, institucions i persones que vulguin difondre'ls pel seu territori. Coincidint la campanya amb el context de la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental, els seus creadors creuen fermament que és un material útil de sensibilització que es pot visibilitzar als actes commemoratius que s'organitzen. 

La gran oblidada

La salut mental continua estant a la cua en recursos, la gran oblidada, la ventafocs de la sanitat, i la més estigmatitzada injustament per la societat a causa d’una falta d’informació o per una informació indadecuada, per la qual cosa des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, i amb la participació de FECAFAMM -que en breu adoptarà el nom de Salut Mental Catalunya- es vol sensibilitzar a la societat amb el llançament de la campanya Obertament que es pot seguir també a través de Facebook

Si esteu interessats en rebre cartells per difondre’ls a la vostra localitat o barri, envieu un correu electrònic a aquesta adreça ([email protected]i ens posarem en contacte amb vosaltres.  

Anunci de la primera campanya Obertament: "Per la salut mental, no a la discriminació, sí a les persones"

"Obertament", la nova campanya a Catalunya per eradicar l'estigma que envolta la salut mental
comentaris