ES REALITZARà DINS LA GIRA “ITER LUMINIS” DE LA CANTANT LíDIA PUJOL

Oleoturisme Garrigues es presenta a la Seu Vella de Lleida, aquest diumenge 13 de setembre

Aquest diumenge, 13 de setembre, el Club de Producte Oleoturisme Garrigues es presentarà oficialment a la ciutat de Lleida, dins el marc de la gira “Iter Luminis” de la cantant Lídia Pujol, a la Seu Vella de Lleida.

Foto present. Oleoturisme Garrigues a la Granadella 2
photo_camera Foto present. Oleoturisme Garrigues a la Granadella.

Foto present. Oleoturisme Garrigues a la Granadella 2Aquest diumenge, 13 de setembre, el Club de Producte Oleoturisme Garrigues es presentarà oficialment a la ciutat de Lleida. La presentació es realitzarà dins el marc de la gira Iter Luminis de la cantant Lídia Pujol, la qual actuarà aquest dissabte a les 20,30 hores. a la Seu Vella de Lleida.

A banda del Club de Producte Oleoturisme Garrigues també hi haurà una representació de les empreses del Club. El Club de Producte Oleoturisme Garrigues forma part de l’Associació pel Foment del Turisme a les Garrigues i agrupa un total de 26 empresaris dels sectors productor i turístic de les Garrigues: molins d’oli, cellers, cases rurals, restaurants, empreses de serveis turístics, agència de viatges, etc...

Aquesta és la segona presentació de l’entitat. La primera presentació es va realitzar el diumenge ,10 de maig, a les Garrigues, al Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya (CCOC) de la Granadella, on a més es va fer un acte de reconeixement en vers Ramon Baró, director de l’Escola Agrària de les Borges Blanques, amb motiu del seu compromís amb l’impuls i la promoció de l’oleoturisme a les Garrigues.

La gira Iter Luminis. Treballs i plaers d’amor de la cantant Lídia Pujol recorre aquesta temporada els principals temples i monestirs la geografia catalana, des de la Catalunya central fins arribar a Barcelona, a la basílica de Santa Maria del Pi, la darrera parada del viatge. 

   

La finalitat de l’espectacle, a més de dinamitzar el patrimoni, també persegueix donar a conèixer els  productors locals amb una activa presència de productes alimentaris artesans on l’ecologia, la vocació social i el consum responsable de les empreses i cooperatives que s’afegeixen a aquesta gira hi juguen un paper destacat.

El concert de la Seu Vella de Lleida, a banda de la presentació del Club de Producte Oleoturisme Garrigues, acabarà amb un tast d’oli verge extra, vins i productes artesans de productors locals.

comentaris