Joan Reñé reafirma el seu compromís i el de la corporació que representa, amb la gent gran de territori

Joan Reñé assegura que el bagatge que dóna l’experiència fa que sigui vital que la gent gran es converteixin en protagonistes d’aquesta societat que vivim.

Reñé i Meseguer amb els avis que van rebre el reconeixement.
photo_camera Reñé i Meseguer amb els avis que van rebre el reconeixement.

El Palau d'Anglesola va retre homenatge aquest divendres a la gent gran del municipi, en el decurs de la Festa de la Vellesa, un acte en el qual hi va participar el president de la Diputació Joan Reñé, acompanyat de l'alcaldessa Montserrat Meseguer i del president del Centre Cultural i Recreatiu l’Esbarjo, Andreu Salvia.

Joan Reñé participa en la Festa de la Vellesa del Palau d'Anglesola.En el decurs de la celebració Joan Reñé va reafirmar el seu compromís i el de la corporació amb la gent gran destacant la importància de la seva experiència per tal de seguir endavant. L’experiència no és un aspecte que s’aprèn a les universitats ni fent postgraus, l’experiència es guanya vivint, i superant tot tipus de situacions, i aquest bagatge que us dóna l’experiència fa que sigui vital que sigueu protagonistes d’aquesta societat que vivim, ha finalitzat Reñé.

En el decurs de l'acte es van distingir 14 avis del Palau d'Anglesola que han celebrat el seu 85è natalici entre el 2014 i el 2015, a tots ells les autoritats els van lliurar una placa commemorativa.

La coral Veus del Pla van ser els encarregats d'aportar la component musical a l'acte amb un concert, en el que van interpretar peses del repertori vocal popular.

Comentaris