Plusfresc se suma a la campanya Cap infant sense menjar a Oussouye, de l’ONG Veïns del món solidaris

Inauguració de la Campanya Cap infant sense menjar a Oussouye a la Sala Sunka de Lleida
photo_camera Inauguració de la Campanya Cap infant sense menjar a Oussouye a la Sala Sunka de Lleida

Plusfresc s'ha sumat a la campanya solidària Cap infant sense menjar a Oussouye, impulsada per l'ONG Veïns del món solidaris amb la finalitat de cobrir durant el curs escolar l'àpat principal del dia a 110 infants d'aquesta població del Senegal. La iniciativa compta a més amb el suport de DO Pera de Lleida.

Exposició de l'ONG Veïns del món a la Sala Sunk de LleidaAixí, des del dia 26 de gener i durant tres setmanes, es podrà adquirir la pera solidària a un euro a set botigues Plusfresc de Lleida. L'import es destinarà íntegrament al projecte impulsat per l'entitat, que des de l'any 2000 treballa per promoure els drets humans i la cultura de la pau des de l'àmbit local. Els establiments implicats en el projecte són els locals Plusfresc de Pi i Margall, Blondel, Templers, Boleda, Sunka, Nova Balafia i Ciutat Campus.

Projectes d'aquest tipus ens permeten posar el nostre granet de sorra a l'hora d'aconseguir una millora en la qualitat de vida de persones que, per diverses circumstàncies, no es troben en una situació d'igualtat

Segons el responsable de RSE a Plusfresc, Rafel Oncins, la nostra responsabilitat és estar al costat de la gent que més ho necessita. La col·laboració de Plusfresc i Veïns del món solidaris coincideix amb la celebració d'una exposició de l'ONG a la Sala Sunka que, a través de diverses fotografies, mostra la tasca duta a terme per l'entitat al Senegal.

comentaris