Plusfresc reforma vuit de les seves botigues lleidatanes durant el primer semestre de l’any

Entre els establiments reformats estan el de Pont de Suert, Sort, Alfarràs, Alcarràs i els situats als carrers Prat de la Riba, Baró de Maials, Plaça Europa i Templers, de Lleida

El lema que identifica a la cadena de Supermercats Plusfresc.
photo_camera El lema que identifica a la cadena de supermercats Plusfresc

La companyia lleidatana especialitzada en productes frescos Plusfresc ha reinaugurat durant el primer semestre de l’any vuit de les seves botigues de Lleida i província. La darrera va ser divendres passat a Alcarràs, ampliant la superfície de venda en 50 m2.

Aquestes obertures s’emmarquen en el procés de renovació que l’empresa va iniciar l’any 2014 amb la finalitat de millorar l’experiència de compra dels seus clients i augmentar l’espai dedicat a les seccions de producte fresc, segons un comunicat de la firma.

La botiga d’Alcarràs, reoberta divendres passat, ha ampliat en 50 m2 la seva superfície de venda

Així, els punts de venda que Plusfresc té als carrers Prat de la Riba, Nova Balafia, Plaça Europa i Templers de Lleida i els situats a Pont de Suert i Sort han incorporat la nova imatge de l’empresa sota el lema El súper que t’estima. El de Sort, a més, ha ampliat la seva superfície de venda en 130 m2. A això cal afegir la reforma de la imatge de les botigues d’Alfarràs, amb una ampliació de 30m2, i Alcarràs, on s’ha incorporat també una secció de peixateria assistida. 

Comentaris