Mollerussa rebrà la primavera carregada de poesia i música

La setmana que ve tindran lloc diverses activitats relacionades amb la poesia i la música a la ciutat, en motiu del Dia Mundial de la Poesia que acollirà la Biblioteca Comarcal Jaume Vila i, per altra banda, de la Setmana Cultural organitzada per l'Escola Municipal de Música

Mollerussa convocatoria rehabilitació immobles portada
photo_camera Imatge aèria del centre urbà de Mollerussa

La biblioteca organitza una setmana d’activitat amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Poesia

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila acollirà el proper 21 de març l’acte central de la demarcació per commemorar el Dia Mundial de la Poesia que consistirà en la lectura del poema encarregat enguany a l’escriptor i poeta valencià Marc Granell, que ha estat traduït a diferents llengües i que serà llegit per alumnes del Servei Comarcal de Català del Pla d’Urgell. La cita serà a les 10 del matí i la jornada commemorativa es completarà a les 8 del vespre amb un concert d’homenatge a les figures de Manuel de Pedrolo i Maria Mercè Marçal, que anirà a càrrec de la cantautora lleidatana Meritxell Gené.

Meritxell Gené oferirà el 21 de març un concert d'homenatge a les figures Manuel de Pedrolo i Maria Mercè Marçal

FERRETERIA-BARO-MARÇ2018Els actes es completaran al llarg de la setmana amb la presentació de dos llibres de poesia. El primer porta per títol Plural imperfecte, del mollerussenc Jaume Suau Castro, i es presentarà el 20 de març a les 20 hores. El segon llibre és el poemari Aigua, Ànima, del també mollerussenc Josep Borrell, que es presentarà el 22 de març a les 8 del vespre. Tots dos actes comptaran amb la intervenció de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona.

L’Escola de Música organitza una Setmana Cultural amb 22 tallers diferents adreçats als alumnes i família

Per la mateixa setmana, l’Escola Municipal de Música ha organitzat, del 20 al 23 de març, una Setmana Cultural amb 22 tallers d’activitats diferents obertes tant a l’alumnat com a les seves famílies i amb l’objectiu d’oferir una formació musical més àmplia i variada sumant-li també el component més lúdic.

Entre l’oferta a triar, enlloc de les classes habituals que quedaran anul·lades, hi ha des d’un taller d’iniciació al flamenc, a un d’acompanyaments pop per a piano, un de protocol i presència escènica, un de danses gregues o la creació d’una cobla i una Big Band

Totes les activitats estaran impartides per professors de la mateixa escola. Per a participar en qualsevol d’aquests tallers, cal inscripció prèvia a la mateixa escola.

A banda de les activitats més formatives, la Setmana Cultural també inclourà tres concerts, dos dels quals tindran lloc al Centre Cultural. Són el concert de professors que es farà dimarts 20 a dos quarts de 9 del vespre i el concert de professors que es farà dijous a la mateixa hora. El tercer dels concerts és un espectacle per a públic infantil que té per títol El viatge d’en Gustaf, i del qual se’n faran dues sessions dimarts a l’Escola de Música, sent la primera a les 17,45 de la tarda i la segona a les 18.45.

Comentaris