La Policia Local de Mollerussa deté dues persones amb antecedents per delictes diversos

La detenció va tenir lloc a última d'aquest dimarts, després que els agents poguessin localitzar un d’ells en un dels carrers de la localitat mentre que el segon es va presentar voluntàriament a la prefectura.

Agents de la Policia Local de Mollerussa.
photo_camera Agents de la Policia Local de Mollerussa.

La Policia Local de Mollerussa ha detingut aquest dimarts, dos ciutadans d’origen marroquí, de 41 i 34 anys, respectivament que es trobaven en situació irregular al país i que en el darrer any havien protagonitzat diferents actes de vandalisme i aldarulls a la ciutat constant-los-hi també antecedents per diversos delictes i faltes així com infraccions a les ordenances municipals, entre els quals hi ha denúncies per lesions, danys a vehicles, consum i tinença de drogues i venda il·legal al carrer.

La detenció va tenir lloc a última hora de la tarda d'aquest dimarts, després que els agents poguessin localitzar un d’ells en un dels carrers de la localitat mentre que el segon es va presentar voluntàriament a la prefectura al saber que estava sent buscat. Les dues persones arrestades van passar a disposició del Grup d’Estrangeria de la Policia Nacional a Lleida per tal que procedeixi amb els tràmits per expulsar-los del país.

Comentaris