L'Ajuntament de Bell-lloc espera el traspàs de l'Incasol, del Polígon Vinyes del Mig

L'Ajuntament de Bell-lloc, l’Incasol i els propietaris hauran de formalitzar una junta per tal de finalitzar les obres dels equipaments que escara estan per instal·lar al Polígon Vinyes del Mig

Les empreses Tallers Miranda i Regs del Segrià Polígon industrial Vinyes del Mig de Bell-llloc
photo_camera Les empreses Tallers Miranda i Regs del Segrià Polígon industrial Vinyes del Mig de Bell-llloc

El Polígon Vinyes del Mig de Bell-lloc podria rebre ben aviat dues noves empreses, que ocuparien al voltant de 40.000 metres quadrats, segons ha explicat l'alcalde del municipi, Carles Palau. Els responsables de les empreses han iniciat les converses amb l'Incasol per tal de poder adquirir parcel·les de 10.000 i 30.000 metres quadrats.

Segons Palau, el fet que al polígon ja s'hagin implantat les empreses Regs del Segrià i Tallers Miranda de Maquinària Industrial ha provocat un increment de l'interès i de visites a l'Ajuntament per demanar informació.

L'Ajuntament ha demanat a l'Incasol que activi els punts de llum en la zona on es troben les dues empreses, ja que l'enllumenat públic s'havia desactivat per evitar robatoris i estalvi energètic.

L'alcalde ha afegit que propietaris, consistori i l'Incasol han de formalitzar una junta, per tal de poder finalitzar les obres de la potabilitzadora. En aquest sentit l'empresa Aqualia està realitzant proves de càrrega en la xarxa per tal de comprovar l'estat de les canonades i reparar-les, abans que entri en funcionament la nova planta de tractament d'aigua potable.

comentaris