Premien CIS Ángel Olaran i Special Olympics amb un projecte digital valorat en 4.000€

La firma Xtrategics de Golmés destina el pressupost dels regals de Nadal dels clients i dels treballadors a aquesta iniciativa de Responsabilitat Social Corporativa

Xtrategics-CIS Angel Olaran-1 interior
photo_camera Representants del Centre d'Iniciatives Ángel Olaran i Xtrategics

El Centre d’Iniciatives (CIS) Ángel Olaran i Special Olympics de Catalunya han estat les dues entitats escollides per beneficiar-se d’un projecte digital valorat en 2.000 euros cadascun en el marc de la iniciativa solidària #CompromísDigital2015 que convoca l’empresa Xtrategics. És el tercer any que la firma de Golmés (Pla d’Urgell) ha destinat el pressupost dels obsequis de Nadal de clients i treballadors a aquesta acció de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) en què el guanyador s’escull per votació popular a través de la web i les xarxes socials.

Josep M Pujol, president de CIS Ángel Olaran, en recollir el premi, ha manifestat el seu agraïment a Xtrategics, “el projecte digital suposa una excel·lent oportunitat per ajudar a donar a conèixer la fundació i el nostre treball i contribuir així a aconseguir noves aportacions en benefici d’Etiòpia”.  Ha destacat també que “iniciatives com aquesta són molt positives per ajudar a fer créixer i mantenir les entitats del tercer sector”.

Les votacions populars a través de les xarxes socials entre les dues associacions guanyadores han estat molt igualades

A la convocatòria d’enguany, les votacions dels guanyadors han estat molt igualades, lluny de la resta de finalistes, i els responsables de Xtrategics han optat per fer ambdues associacions guanyadores repartint la dotació del premi. Pel que fa a CIS Ángel Olaran, s'ha acordat amb l’entitat realitzar un pla digital per tal d'avaluar la seva presència online i definir quines poden ser les accions més adients per impulsar a Internet l’entitat. Amb Special Olympics Catalunya, s'estan acabant de valorar les accions a realitzar.

Ciutadans i empreses recomanen entitats i projectes del tercer sector que poden optar al premi

El president del consell d’administració de Xtrategics, Albert Polo, indica que “estem molt contents per la participació en les votacions i estem segurs que tant CIS Ángel Olaran com Special Olympics Catalunya produeixen un bé incalculable a la nostra societat i, amb això, col·laborem amb el nostre granet d'arena."  Destaca també que “forma part de l'ADN de l'empresa tenir accions de RSC en marxa, des del mateix naixement de la companyia, i això ho demostra la tercera edició d'aquest projecte”.

Com cada any, en la primera fase del #CompromísDigital2014, ciutadans i empreses van recomanar, a través de les xarxes socials, les entitats i projectes del tercer sector que podien optar al premi. Els finalistes van ser, CIS Ángel Olaran, Special Olympics Catalunya, Arrels Sant Ignasi i la Fundació Jericó. A continuació, es van sotmetre a votació durant 10 dies (del 10 al 20 de desembre) en què es van emetre més de 800 vots.

#CompromísDigital és una iniciativa impulsada per col·laborar en el desenvolupament i impuls del teixit social de Lleida

#CompromísDigital és una iniciativa de RSC impulsada per Xtrategics per col·laborar en el desenvolupament i impuls del teixit social de les comarques de Lleida dotant-lo d'una presència, eines i suport que permetin desenvolupar de forma més eficaç els seus reptes.

El primer projecte que es va realitzar durant el 2013 va recaure en l'associació Aspid, mentre que la guanyadora l'any 2014 va ser l'Associació Alba.

comentaris